Auto verkopen bij aankoop nieuwe

Wil jij je auto verkopen? Dat is logisch op het moment dat jij een nieuwe gaat kopen of op het moment dat jij je realiseert dat je dit voertuig eigenlijk zelden meer gebruikt. Als jij eigenlijk altijd alles op de fiets of lopend doet en voor langere afstanden gebruik maakt van de trein, dan zul je zien dat jouw wagen vaker stil staat dan dat hij rijdt. Dat is natuurlijk zonde van de wegenbelasting en verzekering die je betaalt, het is dan voordeliger om te huren op het moment dat je toch ergens naar toe wilt rijden waar het openbaar vervoer niet komt. Je auto verkopen is ook iets wat aan de orde komt op het moment dat je een nieuwe koopt. Je wilt immers niet met dubbele vaste lasten op dit gebied komen te zitten en in veel gevallen zal het ook zo zijn dat je niet de ruime bij jouw huis hebt om nog een extra wagen te parkeren. Een snelle verkoop is dan prettig, maar het lukt niet altijd. In plaats van je auto verkopen, kun je ook kiezen voor inruil bij je garage. Dat heeft als voordeel dat je op geen enkel moment twee auto’s hebt, maar het nadeel is dat je niet altijd een hoge inruilwaarde ervoor krijgt. Wat kun je dan het beste doen?

Manieren voor auto verkopen

Je kunt er dan voor kiezen om zelf de verkoop te proberen te regelen. Er zijn immers verschillende manieren waarop jij je auto verkopen kunt. Zo kun je bijvoorbeeld, als je hier genoeg ruimte voor hebt bij huis, je wagen bij de weg zetten met een te koop bordje erbij. Als je geluk hebt, komt er iemand langsgereden die hem over wil nemen en ben jij er mooi weer vanaf! Maar laten we eerlijk zijn, dit kan best lang duren, want hoe groot is de kans nu dat er net een geïnteresseerde langs komt? Je auto verkopen kun je ook doen via internet, er zijn diverse websites waar jij zelf een advertentie kunt plaatsen waar potentiële kopers op kunnen reageren. Vaak is dit gratis en zo heb je dus een handig platform om veel mensen in een keer te bereiken. Een minpuntje is echter dat het aanbod vrij groot is en dat het daardoor alsnog een tijd kan duren voordat je tot een verkoop komt. Al die tijd blijven jouw kosten natuurlijk wel door gaan en dat is zonde. Hoe los je het probleem van je auto verkopen dan op?

Snel geregeld via AutoInkoopSpecialist.nl

Dat doe je door gebruik te maken van de Auto Inkoop Specialist. Zij bieden een heel handige manier om zelf met je auto verkopen aan de slag te gaan. En het fijne is, jij hoeft er zelf niet eens kennis van auto’s voor te hebben! Het enige wat je moet doen is:

  • het merk en model van jouw auto opgeven of het kenteken
  • 24 uur wachten, waarin dealers de tijd hebben om te bieden
  • het hoogste bod ontvangen en bepalen of je hier mee akkoord gaat

Doordat deze website aangesloten is bij maar liefst 5000 dealers door heel Nederland, is de kans groot dat jij een redelijk en eerlijk bod krijgt en dat jij dus je auto verkopen kunt tegen een goede prijs. Vind jij het bod niet hoog genoeg, dan zit je nergens aan vast en kun jij jouw wagen weer terugtrekken uit hun verkoop. Ga jij akkoord met het bod, dan maak je een afspraak om de overdracht af te handelen en daarbij krijg je meteen je geld en een RDW vrijwaring. Je auto verkopen was echt nog nooit zo gemakkelijk!