Binnenhof Projecten

De meeste stichtingen, organisaties en verenigingen halen een groot deel van hun bestaansrecht uit donaties en vrijwilligers. Het aantrekken van donateurs en vrijwilligers is echter lang niet altijd eenvoudig. Mensen zijn eerder bereid zich in te zetten wanneer ze bekend zijn met de stichting of vereniging. Goede naamsbekendheid is dan ook juist voor deze klanten van groot belang. Binnenhof Projecten realiseert zich dat drukwerk hierin een grote rol kan spelen. Ook weten wij echter dat het budget van onze klanten vaak niet toereikend is om kwalitatief hoogwaardig drukwerk te realiseren. Daarom ontwerpt en ontwikkelt Binnenhof Projecten publicaties volledig kosteloos middels het SponsorPublicatieConcept.

Drukwerk inzetten: hoe, wat en waarom?

Drukwerk kunt u inzetten om meer naamsbekendheid te genereren bij uw doelgroep. In een goede marketingmix is drukwerk nog altijd onmisbaar, omdat op deze manier uw potentiƫle donateurs en vrijwilligers regelmatig in aanraking komen met uw stichting, organisaties of vereniging. Bij Binnenhof Projecten weten wij hoe wij de doelgroep het beste aan kunnen spreken en op welke manier we kwalitatief hoogwaardig drukwerk kunnen realiseren.

Bij Binnenhof Projecten zijn wij sinds 2000 gespecialiseerd op het gebied van drukwerk. Dit betekent dat wij veel ervaring op hebben mogen doen in de verschillende vormen die mogelijk zijn. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe donateurs en vrijwilligers aanspreken? Dan is een aantrekkelijke brochure wellicht een goed idee. Wilt u de binding met de bestaande donateurs en vrijwilligers versterken, zodat u in de toekomst ook van hun inzet gebruik kunt blijven maken? Dan kan Binnenhof Projecten u ook ondersteunen in het ontwerpen en drukken van regelmatig terugkerende magazines. Kortom zijn er bij Binnenhof Projecten veel mogelijkheden en helpen onze specialisten u graag bij het kiezen en realiseren van de beste optie. Op onze sociale media leest u meer over de klanten en werkzaamheden van Binnenhof Projecten.

Gratis en zonder moeite drukwerk bij Binnenhof Projecten

Doordat wij voornamelijk werken voor stichtingen, organisaties en verenigingen weten wij bij Binnenhof Projecten dat de budgetten voor marketing vaak minimaal of zelfs geheel afwezig zijn. Toch willen wij graag gelijke kansen bieden aan deze klanten en daarom bedacht Binnenhof Projecten het SponsorPublicatieConcept. Onze medewerkers zoeken voor u geschikte sponsoren. Deze sponsoren zorgen ervoor dat de publicatie financieel mogelijk gemaakt kan worden en krijgen in ruil voor de bijdrage een vermelding in het product. Doordat de medewerkers van Binnenhof Projecten alles van het begin tot het einde voor u regelen hoeft u zelf niet meer moeite hierin te investeren dan noodzakelijk. Natuurlijk vinden we het bij Binnenhof Projecten wel van belang dat het eindproduct aansluit bij uw wensen en zullen wij hierover dan ook met u in gesprek gaan.

De visie van Binnenhof Projecten

Doordat de klanten van Binnenhof Projecten vrijwel allemaal een maatschappelijk doel hebben is Binnenhof Projecten zichzelf zeer bewust van zijn eigen verantwoordelijkheid naar de maatschappij. Bij Binnenhof Projecten werken wij dan ook dagelijks aan het verduurzamen van onze processen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van groene energie, proberen we ons papierverbruik te minimaliseren en gebruiken we waar mogelijk het natuurlijk licht in plaats van kunstlicht om ons energieverbruik laag te houden