Bouwbegeleiding

 

Maak gebruik van de deskundigheid van BBAN Bouwbegeleiding. Na meer dan 15 jaar mee te draaien in de bouwwereld hebben zij een behoorlijke staat van dienst neer gezet. Deze ervaring en deskundigheid passen zij toe als begeleiders bij diverse bouwprojecten. Al meerdere klanten hebben met tevredenheid gebruik gemaakt van hun kennis. Wanneer u de ervaring en informatie leest, dan is het heel aantrekkelijk om BBAN in te schakelen. Alleen geldt het niet voor alle bouwprojecten dat hun begeleiding daar gunstig voor is. Daarom hebben zij een vragenlijst op de website bban.nl gezet. Aan de hand van deze vragenlijst wordt bepaald of uw bouwproject geschikt is voor de bouwbegeleiding van BBAN. Zodra duidelijk is dat uw verbouwing in aanmerking komt voor de expertise van BBAN, dan kunt u hiervoor de stappen nemen. Als eerste begint dat met het in contact komen met BBAN. Vanaf daar wordt alles in gang gezet om te kijken welke procedures van toepassing zijn voor uw verbouwing. Wanneer u dit samen met de begeleiders doet van BBAN, dan bent u er zeker van dat geen een procedure gemist wordt. Het team bestaat uit bouwkundigen en adviseurs die kunnen bijstaan in de verbouwingen als kantoorverbouwingen, interne verbouwingen en renovaties maar ook keukens en badkamers. Neem daarom de vragenlijst door op bban.nl om te kijken of de bouwbegeleiding voor uw bouwproject van toepassing is.

Haal ervaren bouwbegeleiding in huis

De werkwijze van BBAN kenmerkt zich door hun speciale methode die zij toepassen op de bouwprojecten. Daardoor zijn zij nu uitgegroeid tot een veelgevraagd bouwbegeleidingsbureau. De projecten kunnen zij in zijn totaliteit managen met betrekking tot de volgende onderdelen:

 • Ruimtelijke ordening
 • Architectuur
 • Calculatie en kostendeskundigheid
 • Bestek en regelgeving
 • Binnen en buiten styling

U kunt erop rekenen dat u gedurende de gehele bouwbegeleiding bij alles betrokken wordt. De adviseurs en begeleiders hebben een transparante werkwijze zodat uw verbouwing tot een succesvol resultaat gebracht kan worden. BBAN bouwbegeleiding verzorgt de volgende procedures voor uw verbouwing:

 • Bouwaanvraag
 • Bouwbestek
 • Aannemersselectie
 • Nazorg

Graag nemen zij deze procedures voor u uit handen om de verbouwing zo voorspoedig te laten verlopen. Hoe beter alles van start gaat, hoe voorspoedig de rest van het proces uitpakt. Wanneer BBAN bouwbegeleiding betrokken is bij uw verbouwing, dan bent u vanaf de start verzekerd van toegewijde expertise. Indien gewenst begeleiden ze u gedurende het gehele traject. Hiervoor ontvangen zij graag van u het Programma van Eisen. Zet hierin uw wensen, eisen en toekomstvisie in. De volledige bouwbegeleiding op basis hiervan vormgegeven worden, zodat het uiteindelijke resultaat hierop aansluit.

Het uitwerken van uw bouwplan

Wellicht zit u vol met ideeën voor een verbouwing of renovatie. Alleen bent u niet op de hoogte van alle procedures die u hierbij moet doorlopen. De betrokkenheid van BBAN bouwbegeleiding kan hiermee van dienst zijn door u te helpen met:

 • Bouwtekeningen
 • Bestektekeningen
 • Calculaties en kostenramingen
 • Veiligheidsvoorschriften
 • Bestemmingsplannen

Mocht u zelf er niet uit komen met de bovenstaande punten, geen nood. Daar is namelijk de begeleiding voor. Zij zullen nalopen of er geen details en gegevens missen om te voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen. Wanneer dit alles in gang gezet wordt, dan komt u erachter hoe veelomvattend een verbouwing is. Zo moet een bouwaanvraag een volledige beschrijving bevatten van het bouwwerk inclusief de materialen en beschrijving van de uitvoering. Met deze informatie kan BBAN bouwbegeleiding u helpen om alles in orde te maken voor de gemeente, zodat de bouwaanvraag voorspoedig verloopt. Door het uitgebreide team van BBAN worden alle punten deskundig doorgelopen in samenwerking met adviseurs en architecten. Neem dus de eerste stap voor uw verbouwing naar de vragenlijst op de website bban.nl.