De beste pennen bedrukt met uw logo

De keuze voor een pen is natuurlijk heel persoonlijk. Inmiddels bestaan er honderden pennen op de wereld, waardoor de keuze er niet gemakkelijker op geworden is. Echter is hoe een pen er uitziet niet het belangrijkste van een pen. Het maakt mensen niet zo heel veel uit of de pen nu helemaal rood is, een oranje clip heeft of van aluminium is. Het belangrijkste is dat de pen fijn schrijft. Een fijn schrijvende pen wordt namelijk veel langer gebruikt en zorgt ervoor dat de persoon in kwestie die pen nogmaals wil hebben. Staat uw logo op deze pen, dan bent u ervan verzekerd dat de gebruiker van deze pen lang en positief aan u zal denken.

Welke pen schrijft nu fijn?
U wilt een pen bedrukken die fijn schrijft, maar aan de buitenkant kunt u nu niet bepaald zien of dit het geval is. Zeker als u veel online besteld moet u het met een plaatje doen. U kan natuurlijk samples bestellen en pennen zelf uittesten, maar dit kan een tijdrovende klus worden. Dus hoe lossen we dit op?
Op de website van BudgetGift kunt u in één oogopslag zien welke pennen het fijnst schrijven voor de beste prijs. Want u wilt natuurlijk ook niet teveel betalen. BudgetGift heeft dit op hun website aangegeven met ‘Best Buy’. Door een ‘Best Buy’ pen te kiezen, bent u verzekerd van goede kwaliteit tegenover een scherpe prijs.

Hieronder zal ik een aantal opties geven waar u uit kunt kiezen. Kijk voor het gehele aanbod op de website van BudgetGift.

Roxy Pen
De Roxy pen is een heerlijk schrijvende pen verkrijgbaar in meerdere vrolijke kleuren. Zo is er altijd wel een kleur die bij uw huisstijl past. De pen is voorzien van een draaikliksysteem en u kunt kiezen uit een blauw- of zwartschrijvende variant. En de prijs is er ook eentje om je vingers bij af te likken.

Balpen Alicante Special
Deze balpen kunt u laten lasergraveren met uw logo. Zo krijgt deze pen een luxe uitstraling en daar kunt u uw collega’s, klanten en zakenrelaties leuk mee verrassen. Zoals u ziet heeft u keuze uit meerdere kleuren en varianten. De pen ligt lekker in de hand, is blauwschrijvend, voorzien van een kliksysteem en biedt meerdere drukposities aan, zodat u zelf kan kiezen hoe u de pen laat bedrukken.

Balpen Wega Metal Tip
De laatste pen die ik u voor wil leggen is de Wega Metal Tip. Ook deze pen heeft ook een luxe uitstraling, echter is deze pen te bedrukken met maximaal 4 kleuren. Zo heeft u dus meer mogelijkheden om uw logo op deze pen te laten bedrukken. Verkrijgbaar in verschillende felle kleuren, blauwschrijvend en aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Uw klanten, collega’s of zakenrelaties zullen lang en met veel plezier gebruik maken van deze pen.

Bestel uw pennen bij BudgetGift
Dit is maar een kleine greep uit het assortiment relatiegeschenken van BudgetGift. BudgetGift is al meer dan 15 jaar een grote speler op het gebied van relatiegeschenken. Zij bedrukken niet alleen pennen, maar u kunt er terecht voor alle denkbare relatiegeschenken. Allemaal te bedrukken met uw logo. Wilt u iets graag laten bedrukken, maar het staat niet op de website van BudgetGift? Neem dan contact op met BudgetGift. Zij gaan graag voor u aan de slag om het gewenste artikel voor u te vinden.