Een elektrische sigaret kopen?

Wilt u een elektrische sigaret kopen? Als beginner maar ook als gevorderde elektrische roker is het handig om wat dingen te weten bij het aanschaffen van een e-sigaret. Bij de e-smokershop kunt u gemakkelijk een elektrische sigaret kopen en kunt u veel informatie vinden.

De e-sigaret

Er zijn twee manieren om een e-sigaret te roken, namelijk:

  • MTL (mouth-to-lung)
  • DL (direct-lung)

MTL

Mouth to lung zegt het eigenlijk zelf al, roken via de mond naar de longen. Hierbij inhaleer je eerst rustig door de mond voordat de damp naar de longen gaat. Deze manier van roken kan vergeleken worden met het roken van sigaretten. Vooral in het begin van de productie van elektrische sigaretten werd het meest MTL geproduceerd. Dit kwam vooral omdat het elektrisch roken zo veel mogelijk moest lijken op de gewone sigaretten zodat de stap naar het elektrisch roken kleiner zou zijn. Let dus bij een elektrische sigaret kopen op dat als je beginner bent je MTL sigaret neemt.

DL

Bij het DL roken oftewel direct lung, gaat de damp gelijk naar de longen. Deze manier van roken is een stuk heftiger dan MTL en kan vergeleken worden met een pijp. Om DL te roken moet je dus wel echt een gevorderden elektrische roker zijn. Voor beginners is het dan ook verstandig om eerst te beginnen met MTL. Er komen tegenwoordig steeds meer DL e-sigaretten bij, dus er is genoeg keuze.

Elektrische sigaret kopen: soorten

Er zijn verschillende soorten e-sigaretten op de markt, voor zowel beginners als gevorderden. Voordat je een elektrische sigaret gaat kopen is het dus verstandig om eerst te kijken welke het beste bij je past. Je kunt kiezen uit:

  • Instapkit
  • Complete e-smokerkit
  • Boxmod

Instapkit

Een instapkit is erg handig voor beginners die een elektrische sigaret willen kopen. In de instapkit zit een e-smoker doormiddel van MTL. Vooral voor beginners is dit de manier om over te stappen naar het elektrisch roken.

Complete e-smokerkit

Deze complete pakketten zijn erg handig. Merken als Aramax, Migo en Aspire behoren tot het assortiment. Voor iedereen is daar dus een geschikte e-smoker te vinden als je een elektrische sigaret wilt kopen. Deze e-sigaretten kunnen vaak naar eigen wens worden ingesteld. Denk hierbij aan de temperatuur of het wattage.

Boxmod

De boxmod is eigenlijk een losse batterij. Het is de basis van de e-sigaret. Met alleen een boxmod kun je dus niet roken. Je zult zelf andere elementen moeten toevoegen zodat het een fatsoenlijke e-sigaret wordt. Met een boxmod kun je de e-sigaret dus helemaal zelf stijlen. Sommige mensen vinden dat fijn maar sommigen ook niet.

E-liquid

Zonder e-sigaret kun je natuurlijk niet roken. Maar zonder e-liquid ook niet. E-liquid is de vloeistof die in de e-smoker gaat en er dus voor zorgt dat je ook daadwerkelijk kunt gaan beginnen met roken. De e-liquid is in verschillende soorten te krijgen. Denk hierbij aan tabaksmaken, fruitsmaken, mentholsmaken, dranksmaken, dessertsmaken en ook een base liquid die geen smaak heeft. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur voor welke smaak je wilt gaan. Daarnaast kun je ook nog kiezen of de vloeistof nicotine moet bevatten of niet. De keuze is dus reuze. Het is belangrijk dat je zeker weet dat de liquid van goede kwaliteit is. En of de type sigaret bij het type liquid past. e-smokershop stelt de kwaliteit van het e-liquid erg hoog in en bij elke vloeistof staat vermeld of er Propyleenglycol in zit. Een elektrische sigaret kopen doe je dus bij de e-smokershop.nl.