Een geweldig vingerhoedje

Wanneer we naar het buitenland op vakantie gaan, dan komen we vaak met minstens een souvenir terug. Misschien heb je deze souvenir voor jezelf gekocht of ga je er juist iemand anders blij mee maken. Wat de reden van de aankoop dan ook is, je wilt graag een leuke herinnering hebben aan het land dat je bezocht hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor de toeristen die naar Nederland toekomen. Wil jij graag jouw bezoekers uit het buitenland verrassen met bijvoorbeeld een vingerhoedje met een leuke opdruk erop? Dan raden we je aan om hiervoor naar de website van Jan Steen te komen. Hier vind je verschillende soorten producten die zeer geschikt zijn om weg te geven als souvenirs.

Maar ook kun je op dit gebied denken aan kettinghangers en oorstekers. Met name het vingerhoedje is zeer populair als Hollands souvenir. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, wij als Nederlanders gebruiken dit product eigenlijk amper meer. Je ziet soms oudere dames er nog wel gebruik van maken wanneer zij iets met de hand naaien, maar doordat de meeste mensen daar nu machines voor gebruiken, wordt een vingerhoedje hier eigenlijk niet meer voor gebruikt. Toch blijft het echt een traditioneel oud Hollands voorwerp waar veel toeristen erg enthousiast over zijn. En door de prachtige opdrukken die ze bij Jan Steen maken is het helemaal een feest om een vingerhoedje weg te geven.

Een klein maar fijn vingerhoedje

Door het kleine formaat van een vingerhoedje is het natuurlijk lastig om er maar een te bestellen. Daarom moet je bij Jan Steen altijd een minimaal aantal van 25 stuks afnemen. De bestelling kan daarnaast geplaatst worden wanneer het een waarde heeft van € 50,-. Voldoe jij hieraan? Dan kun je jouw favoriete vingerhoedje natuurlijk makkelijk bestellen. Door de verschillende opdrukken die ze hier hebben, hoeft het trouwens helemaal niet moeilijk te zijn om aan deze voorwaarden te voldoen. In tegendeel zelfs. Voor de meeste mensen is het heel erg makkelijk om dat te doen. Je hebt een zeer ruim assortiment om een keuze uit te maken en natuurlijk maakt het dat alleen maar leuker. Daarom kunnen we je echt aanraden om een kijkje te nemen op de website van deze gift shop. Zeker wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een echt origineel relatiegeschenk, dan ga je deze hier zeker vinden. Het is dan ook niet gek dat je niet het enige bedrijf zult zijn dat hiervoor kiest. Waar de meeste gaan voor pennen of misschien iets van chocola, geef jij een vingerhoedje. Dat is toch veel leuker?

Vraag om meer informatie

Voordat je een bestelling gaat plaatsen op de website van Jan Steen wil je misschien eerst wat meer informatie hebben. Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Je kunt op de website zelf al een heleboel informatie vinden. Maar als je graag wat meer wilt weten, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het bedrijf en op die manier meer te weten te komen. Het staat je uiteraard vrij om alle vragen die je hebt te stellen. Een van de medewerkers staat je graag te woord en kan je meer vertellen over de verschillende mogelijkheden die zij je te bieden hebben. Niet alleen wanneer het op het kopen van een vingerhoedje aankomt, staan zij voor je klaar. Maar ook voor de andere producten die ze hier aanbieden staan ze natuurlijk voor je klaar. Kom daarom vandaag nog een kijkje nemen op de website en kies direct jouw favoriete vingerhoedje uit! En bij vragen neem je dus makkelijk contact op.