Een nieuwe houten vloer: welke past het beste in je kamer?

Een houten vloer kan prachtig zijn in een woonkamer, slaapkamer of keuken. Als je gaat verhuizen of je bent gewoon toe aan een nieuwe vloer, dan heb je enorm veel te kiezen, zeker als het om een houten vloer gaat. Tenminste, als je naar een goede winkel gaat. Veel mensen willen hout op de vloer omdat het ten eerste natuurlijk heel erg mooi staat. Er zijn vele soorten dus je kunt zelf kiezen voor wat voor uitstraling je gaat. Houd je van warme tinten, van smalle planken, van een donkere kleur? Het is allemaal mogelijk als je een winkel weet te vinden met een divers assortiment. Een winkel waar je veel te kiezen hebt, is bijvoorbeeld Lab21, dit is de grootste vloerenwinkel van Nederland. Ik kan het je zeker aanraden om hier eens een kijkje te nemen, mocht je interesse hebben in een houten vloer. Een houten vloer is namelijk niet alleen populair omdat het mooi is, maar het is natuurlijk ook heel praktisch als je deze vloer vergelijkt met bijvoorbeeld tapijt. Als je kinderen hebt bijvoorbeeld, is de kans op vlekken groot en het is lastig om vlekken te verwijderen uit tapijt. Dan kun je beter een houten vloer hebben, waarvan je een plas melk of tomatensaus zo met een doek kunt verwijderen. Dat kan je heel wat tijd en ergernissen schelen.

Zo veel keuzes bij het kiezen van een houten vloer

Mocht je interesse hebben in een houten vloer, dan heb je wat keuzes te maken. Ga snel naar de site van Lab 21 want hier vind je online al veel informatie over wat er allemaal te krijgen is. Je wil natuurlijk een vloer die zo veel mogelijk aan al jouw eisen voldoet, iets wat jij echt te gek vindt. Dat kun je alleen maar voor elkaar krijgen bij een winkel met een groot en divers assortiment. En dan zit je bij Lab21 zeker goed. Wil je een houten vloer, dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Soort plank
  • Soort eiken
  • Behandeling
  • Prijs

Bedenk bijvoorbeeld goed hoeveel geld je maximaal wil uitgeven aan een houten vloer. Je wil niet te veel uitgeven en misschien heb je een bepaald budget. Je wil niet achteraf spijt krijgen omdat je te veel hebt uitgegeven, dus denk hier van tevoren goed over na. Ook is er genoeg te kiezen als het gaat om de soort plank en het soort eiken. Kies je voor een multiplank, massief eiken, wit grijs, gerookt eiken of iets anders? Het is allemaal mogelijk bij deze winkel, dus kijk eerst eens online wat er allemaal wordt aangeboden om je te oriënteren.

Voel je echt thuis met je nieuwe vloer

Als je naar de site van Lab21 gaat word je al een stuk wijzer als het gaat om het kiezen van een houten vloer. Je vindt er veel informatie vinden over wat er zoal wordt aangeboden. Je kunt de filters instellen zodat de beste vloeren voor jou eruit komen rollen. Dat is allemaal heel erg handig, evenals de foto’s die je een goed beeld geven van alle vloeren die je er kunt vinden. Je kunt er een houten vloer kopen, maar je kunt er ook zeker terecht als je bijvoorbeeld laminaat, tegels of PVC vloeren wil. Het maakt niet uit, als je een goede nieuwe vloer wil zit je hier goed. Een vloer is ontzettend belangrijk in je huis, heel bepalend voor de sfeer. Dus denk er goed over na en zorg ervoor dat alles goed bij elkaar past. Dan pas voel je je echt thuis.