Een spiegel bestellen? Dat kan tegenwoordig snel online

Een spiegel op maat boven de schouw, in de badkamer, in uw kledingkast, in de hal bij binnenkomst of elders in uw huis? wie wil dat nou niet? Een spiegel hebben we immers allemaal nodig. iedere dag staan we ervoor en kammen we er onze haren. We maken onszelf schoon, maken onszelf op en zo zijn er tal van voor de hand maar ook zeker minder voor de hand liggende redenen te bedenken waarom een spiegel bestellen na een verhuizing als geroepen komt. Zo kan het ook zo zijn dat uw object sneuvelt tijdens een verhuizing. En dat is nog een goede reden om snel een spiegel te bestellen. En dat is waar onze webwinkel om de hoek komt kijken. Bent u al geïnteresseerd? Kijk dan eens op glaswebwinkel.nl. U kunt er op dit moment drie verschillende spiegels bestellen qua dikte. 4, 6 of 8 millimeter van verzilverd blank waarbij de randen ongeslepen zijn. Wij verzenden het product vrijwel altijd nog op dezelfde dag van bestellen. Daardoor kunnen we garanderen dat u binnen 24 uur na het spiegel bestellen al gebruik kunt maken van dit geweldige instrument. Om milieuvervuiling tegen te gaan leveren we het product met zo min mogelijk plastic en ander verpakkingsmateriaal aan. wilt u dat echter wel omdat u bang bent dat het anders onderweg sneuvelt? Dan kunt u die opties aanvinken tijdens het spiegel bestellen. De diktes van de spiegel hebben overigens te maken met de gewenste grootte van het gehele object. 4 mm kan prima bij een spiegel kleiner dan 1 vierkante meter. Die van 6 bij een oppervlak tussen de een en de drie vierkante meter. En ten slotte bij hele grote spiegels adviseren we om een dikte van 8 mm te selecteren.

Ga eens een spiegel bestellen via onze webwinkel

Een spiegel bestellen is een peulenschil dankzij onze webwinkel.

  • U hoeft niet eens een account aan te maken maar dat mag natuurlijk wel. Dat is handig als u in de toekomst een nieuw raam nodig hebt en snel wilt bestellen.
  • Vul uw adres- en contactgegevens in en betaal ook direct via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of credit card.
  • Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging en laten we het u ook weten als het product uw kant op komt.

Op onze site vindt u allerlei informatie over het spiegel bestellen. De kans dat u onze klantenservice nodig hebt is daardoor nihil. Toch staat het u vrij om hen te bellen of te mailen. Dat is zeker een verstandig idee bij zakelijke bestellingen want we stellen graag even een vrijblijvende offerte voor hen op. Of u nu een standaard spiegel bestellen wilt of een spiegel op maat dan wel een veiligheidsspiegel die extra dik is, bij ons zult u keer op keer slagen. Vergeet u trouwens niet om ook eens naar de diverse andere producten te kijken? Zo vindt u er diverse type ramen voor uw woning en ook allerlei bevestigingsmateriaal.

Op maat, dik of dun glas, het kan allemaal!

Een spiegel ophangen kan nog een behoorlijk zware klus zijn. Gelukkig kunt u de kit bij ons kopen zodat u dat niet los van elkaar hoeft te kopen. uiteraard leveren we enkel professionele producten van gerenommeerde topmerken. Dat betekent dat het glas vele decennia mee zal gaan en daarom krijgt u minstens 10 jaar garantie op onze producten. Tot slot geven we regelmatig scherpe kortingen op een keur aan producten. Vergeet dus niet om regelmatig terug te komen zodat u die acties in de gaten kunt houden. Onze site bookmarken is dus een slim idee.

Lees meer…