Een waterdichte matrasbeschermer kopen

Mijn vader is al een tijdje erg ziek en mijn vrouw en ik hebben besloten om voor hem te zorgen. Mijn vader heeft veel hulp nodig en het leek ons het beste dat wij voor hem zouden zorgen. Mijn vader heeft altijd erg veel voor ons gedaan en nu wilden wij graag hem helpen. Omdat mijn vader ook incontinent is, plast hij wel eens in bed en dat is natuurlijk niet zo prettig. Het leek ons het beste om een waterdichte matrasbeschermer te kopen, zodat het matras niet vies zou worden. Op de website van Textielhuis konden wij de beschermer voor het matras voor een goede prijs kopen en de beschermer werkt erg goed. Mijn vader is sinds een half jaar erg ziek en was meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen. Gelukkig hoeft hij niet meer in het ziekenhuis te blijven, maar hij heeft nog wel veel verzorging nodig. Wij hoefde niet lang na te denken en besloten om mijn vader in huis te nemen. Mijn vader heeft mij en mijn vrouw verschillende malen in ons leven geholpen en nu hebben wij de kans om iets terug te doen. Mijn vader heeft verschillende problemen, maar is ook incontinent geworden, waardoor hij regelmatig in bed plast. Wij besloten om direct een waterdichte matrasbeschermer te kopen, zodat het matras zelf niet vies zou worden. In het ziekenhuis hadden zij ons aangeraden om een beschermer te kopen, want anders wordt het matras erg vies en het is niet gemakkelijk schoon te maken. Wij werden erg vriendelijk geholpen door een zuster toen mijn vader het ziekenhuis verliet. Zij had een lijst gemaakt van producten die wij het beste konden kopen, om het onszelf gemakkelijk te maken en een waterdichte matrasbeschermer was er eentje van. 

Een matrasbeschermer kopen bij Textielhuis

Online zochten wij naar bedrijven die een waterdichte matrasbeschermer verkochten en vonden diverse webshops. Het bedrijf Textielhuis had erg veel goede beoordelingen, daarom besloten wij om voor dit bedrijf te kiezen. Wij zagen op de website van Textielhuis, dat zij veel verschillende beschermers verkochten, ook waterdichte beschermers. Wij vonden al snel het juiste formaat voor het bed van mijn vader en konden het product voordelig kopen. De beschermer was op voorraad en zou dezelfde dag nog verzonden worden. 

Het matras wordt niet vies

De volgende dag kwam de waterdichte matrasbeschermer binnen en ik legde het meteen om het matras. De beschermer past perfect om het matras en blijft goed zitten door het elastiek. De beschermer zorgt dat het matras niet vies wordt wanneer mijn vader in bed plast en is gemakkelijk schoon te maken. Als mijn vader een ongelukje heeft gehad, dan gooien wij de beschermer in de wasmachine en kunnen het daarna weer gebruiken. De waterdichte matrasbeschermer is al meerdere keren gewassen en is nog in perfecte staat. Voor het kopen van een beschermer voor het matras, raad ik de website Textielhuis aan.

  • Dit bedrijf heeft een groot assortiment en verschillende beschermers te koop
  • Wij vonden gemakkelijk het juiste formaat
  • Wij konden het product voor een goede prijs kopen
  • De beschermer zorgt dat het matras niet vies wordt
  • De beschermer past goed om het matras en blijft goed zitten