Energiekosten vergelijken

Wilt u uw energiekosten vergelijken zonder gedoe? Kijk dan niet verder dan SlimMetEnergie.com! Wij helpen u met uw energiekosten vergelijken door alles op een rijtje te zetten en de prijs per jaar te vergelijken, zodat u direct ziet of het goedkoper kan en hoeveel dan. Daarbij heeft u ook nog eens de beschikking over een aantal filters, zodat u de stroom kunt uitkiezen die aan uw eisen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld alleen CO2 gecompenseerd gas, of maakt het u weinig uit en wilt u alleen het goedkoopste? Alles is mogelijk bij SlimMetEnergie.com. U heeft alleen uw postcode en huisnummer nodig en wij kunnen direct voor u uw energiekosten vergelijken!

Slim uw energiekosten vergelijken

Het is een goede keuze om uw energiekosten te vergelijken, want vaak kan het een stuk goedkoper. Dit heeft met twee aspecten van uw energierekening te maken: aan de ene kant kunnen de kosten per kilowattuur elektriciteit of kubieke meter gas lager, maar vaak biedt een nieuwe aanbieder u ook een actiekorting. Juist deze actiekorting kan vaak erg voordelig zijn en betekent dat u veel geld bespaard op jaarbasis, vaak wel meer dan 100 euro. En omdat SlimMetEnergie.com het overstappen voor u regelt hoeft u zich nergens zorgen om te maken en gaat het overstappen vlekkeloos. Wij communiceren met uw oude energieleverancier dat u uw contract wilt stopzetten en vragen de overstap aan naar uw nieuwe leverancier. En als u een nieuwe meter heeft, die de meterstanden digitaal door kan geven, dan hoeft u zelfs helemaal niks te doen. Met deze nieuwe meters gaat de overstap volledig automatisch en hoeft u vaak geeneens de meterstanden door te geven. Overstappen wordt wel heel gemakkelijk zo, en u kunt met een paar klikken honderden euro’s besparen. Vul daarom snel uw gegevens in, zodat wij voor u uw energiekosten kunnen vergelijken!

Hoe werkt het?

Uw energiekosten vergelijken gaat met SlimMetEnergie.com heel gemakkelijk. Allereerst voert u uw postcode en huisnummer in, zodat wij weten waar u woont en we kosten als netbeheer mee kunnen nemen. Daarnaast kunt u ook uw huidige verbruik per jaar invullen, zodat u precies kunt vergelijken hoeveel u op jaarbasis kwijt zou zijn. Weet u uw huidige verbruik niet? Dan is dat ook geen probleem. Wij kunnen op basis van uw gezinssituatie een inschatting maken van het verbruik, zodat u wel ongeveer weet hoeveel u kwijt zou zijn. Daarnaast kunt u natuurlijk aangeven of u een enkele of dubbele meter heeft en hoeveel u dan verbruikt met welke meter. Met een dubbele meter heeft u twee tarieven, een voor ’s nachts en in het weekend, en een tarief voor overdag. Door het verbruik van beide in te vullen kunnen wij precies voor u de energiekosten vergelijken. Met deze gegevens kunnen wij voor u direct de energiekosten vergelijken, zodat u direct ziet of het goedkoper kan en hoeveel dan. Daarnaast kunt u ook selecteren op duurzaamheid, als u bijvoorbeeld alleen stroom van zonnepanelen of CO2 gecompenseerd gas wilt. Zo weet u zeker dat u de juiste aanbieder uitkiest, voor de laagste prijs. Ook de looptijd van het contract kunt u selecteren, bijvoorbeeld als u uw energietarief vast wilt laten zetten voor een aantal jaar. Hiermee profiteert u als de energieprijzen gaan stijgen. Wat uw huidige aanbieder dus ook is en hoeveel u momenteel betaald, de kans is groot dat het goedkoper kan. Ga daarom snel naar Slim Met Energie om uw energiekosten te vergelijken en zie direct wie voor u de goedkoopste aanbieder is. En met onze simpele overstapservice is het overstappen zo geregeld en heeft u zo snel mogelijk de goedkoopste energieleverancier!