Flyers

Gebruik de veelzijdige opties van Drukwerkdeal.nl voor flyers maken. Dankzij hun eenvoudige werkwijze kan iedereen een flyer laten afdrukken. Zelfs het ontwerpen is mogelijk op de website. Heb je de bestanden met je ontwerp helemaal klaar, dan kan je beginnen met het opgeven van jouw bestelling. Controleer als eerste de aanleveringsspecificaties. Hier zijn diverse informatiesheets voor beschikbaar. Daarin staat beschreven aan welke eisen jouw bestanden moeten voldoen, zodat Drukwerkdeal.nl jouw opdracht goed kan uitvoeren. Bedenk dan wel eerst wat voor type flyer je wilt maken. Voor flyers maken zijn informatiesheets gemaakt voor Cold, Spot UV en de normale flyers. In deze sheets staat ook meteen vermeld welke programma’s je hiervoor nodig hebt, om dit soort bestanden aan te leveren. Zodra jouw bestanden helemaal in orde zijn, dan kan je aan de slag met het selecteren van de eigenschappen van de flyer. Het formaat, de bedrukking, het materiaal en de afwerking worden doorlopen voordat je definitief de bestelling doorgeeft. Indien van toepassing selecteer je ook het gewicht van het papier. Hoe hoger het gewicht, hoe steviger het papier is. Verder is het ook mogelijk je flyer te voorzien van boorgaten. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld op een plek opgehangen worden of netjes in een map opgeborgen worden. Als laatste selecteer je of en hoe je alles samengebundeld wilt hebben. Mocht het bundelen niet jouw voorkeur hebben, dan kan er ook gekozen worden de flyers niet te bundelen.

Flyers maken, van begin tot eind

Bij Drukwerkdeal.nl heb je van begin tot eind zelf flyers maken in de hand. Alleen de productie zelf uiteraard niet, maar door het doorgeven van de juiste bestanden en eisen kom je al een heel eind. Mocht je er tijdens het samenstellen toch niet uitkomen, dan is het mogelijk de hulp in te schakelen van Drukwerkdeal.nl aan de hand van de chat of telefonisch contact met ze op te nemen. Maar in principe spreken de aanwijzingen wel voor zich. Met behulp van de informatiesheets en de bijbehorende informatie bij iedere optie wordt het flyers maken je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Na het doorgeven van jouw voorkeur van het formaat, kom je na het selecteren van de dubbelzijdige of de enkelzijdige full color vanzelf bij de papiersoorten. Hier kan je kiezen tussen het houtvrije mc matte, offset of glanzende papier, de ice silver metallic en de static foil wit of transparant. Na deze selecties kom je bij de afwerkingen. Aan de hand van deze keuzes kan je de flyers maken met de volgende afwerkingen:

  • Enkelzijdig of dubbelzijdig glanslaminaat
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig matlaminaat
  • Dubbelzijdig glans UV lak
  • Dubbelzijdig matlaminaat+ spot UV lak
  • Enkelzijdig inline cold foil

De UV-lak geeft jouw flyer een mooie luxe glossy look. Met de inline cold foil geef je de folder een zilverkleurige metallic uitstraling. Deze uitzonderlijke afwerkingen geven jouw flyer een unieke uitstraling, waardoor het visitekaartje meer opvalt.

De verzending

Over het algemeen staat er 3 tot 5 werkdagen voordat je de bestelling na de flyers maken hebt ontvangen. Maar je kan ook kiezen voor een snelle next-day levering en dan heb je ze de dag na de bestelling al in huis. Natuurlijk betaal je hier wel extra voor, maar het is in ieder geval wel een optie van Drukwerkdeal.nl. Ook voor de verspreiding na het flyers maken helpen ze je graag op weg. Zo hoef je de huis-aan-huis verspreiding niet zelf te doen. Dit scheelt jou tijd en binnen een maand heeft Drukwerkdeal.nl de hele bezorging geregeld. Geef gewoon jouw bestelling door inclusief het verspreidingsgebied aan de hand van de postcode. Drukwerkdeal.nl zorgt ervoor dat iedere flyer in het aangegeven gebied bezorgd wordt.