Goed kunnen slagen bij de kinderwinkel in Utrecht

Soms word je ergens zo goed geholpen dat je gewoon je verhaal wilt vertellen om andere mensen te laten weten hoe het ook kan. Of om andere ouders te helpen met het vinden van een goede optie voor het vinden van betaalbare kinderkleding, want dat is ook niet zo vanzelfsprekend. Ik wil het hebben over de manier waarop in bij Dapper Kinderwinkel Utrecht behandeld ben. Ik ben alleenstaande moeder van twee kinderen die allebei hard groeien. Ik heb een tijdje tweedehandskleding geprobeerd, maar ik kwam steeds vaker beschadigingen tegen of vreemde geurtjes die ik niet uit de kleding kreeg. Een vriendin van me wees me op de website van de kinderwinkel in Utrecht (kinderkleding-breukelen.nl) waar ik direct veel leuke kleding zag. Maar kinderkleding is duur. Zeker wanneer je kinderen hebt die zo hard groeien dat je de kleding constant moet vernieuwen omdat het weer eens niet past. Ik besloot toch gewoon eens te kijken, de kinderwinkel in Utrecht zit namelijk bij mij om de hoek en beide kinderen waren toch bij de opvang. Toen ik de kinderwinkel in Utrecht inliep, wist ik al direct dat dit een compleet andere winkel was dan de winkels waar ik niet kon slagen in het verleden.

Kinderwinkel in Utrecht biedt kleding voor elk budget

Ik heb even rondgelopen in de winkel en werd toen aangesproken door een medewerker van de kinderwinkel in Utrecht. Of ik kon vinden wat ik zocht. Ik gaf eerlijk aan dat ik een minimuminkomen heb en twee kinderen moet verzorgen en dat ik op zoek was naar kinderkleding tegen de laagste prijzen zodat ik wat meer in kon kopen. De medewerker glimlachte en verzekerde me dat de kinderwinkel in Utrecht geschikt is voor alle budgetten. Dat is waar je normaal gesproken mee afgescheept wordt, maar ditmaal nam de medewerker me direct mee naar een schap vol aanbiedingen, vroeg welke maat ik nodig had en verzamelde een aantal kledingstukken:

  • Truien;
  • Vesten;
  •  

De kwaliteit zag er bijzonder goed uit en de medewerker vroeg of ik later eens terug wilde komen met de kinderen om te passen. Dat leek me geen verstandig idee, maar voor die prijs kon ik het ook niet laten liggen. Daarom kon ik alles afrekenen en direct meenemen en kon ik alles ruilen wanneer het niet zou passen – of ik kon mijn geld terugkrijgen. Nou, dan wordt het natuurlijk wel heel erg makkelijk om te slagen in de kinderwinkel in Utrecht! Alleen de service en de hulp al, geweldig om eens een positieve ervaring te hebben wanneer je als klant aangeeft dat je weinig geld hebt om uit te geven in een winkel.

De kwaliteit versus tweedehandskleding

Achteraf gezien heb ik de perfecte keuze gemaakt. De tweedehandskleding ging doorgaans een maand of minder mee voor het uit elkaar viel – als het al gedragen kon worden. De nieuwe kleding houdt veel beter, ziet er strakker uit en mijn kinderen vinden het prettiger om in de kleding over straat te lopen. Dat begrijp ik ook wel en daarmee ben ik extra blij dat ik een goede aanbieder gevonden heb met goede prijzen, zodat het ook voor mij mogelijk is om leuke kleding te kopen voor de kinderen. Wanneer de kleding echt zoveel langer meegaat, bespaar ik zelfs door iets meer te betalen dan dat ik betaal voor tweedehandskleding, juist omdat het minder vaak vervangen hoeft te worden. Nu alleen nog hopen dat de kinderen even iets minder snel gaan groeien, dan wordt het helemaal geweldig om kleding voor beide kinderen te shoppen.