Houdt een kinderfeestje thuis voor optimaal plezier

Waarom gaat u niet een keer een kinderfeestje thuis organiseren? Een kinderfeestje thuis houden is namelijk net zo leuk, misschien zelf wel leuker dan door dit ergens anders te doen. Het is erg in de mode om dergelijke feestjes buitenshuis te houden. De kinderen zijn een beetje verwend en vinden het heerlijk om te zwemmen, te golven, te lasergamen en ga zo maar door. Maar u kunt ze toch zeker ook vermaken? En dan hebben we het niet over ouderwetse voorbeelden zoals Oudhollandse spellen of bordspellen. Niets van dat al! Wist u dat u een kinderfeestje thuis kunt houden om dan in de achtertuin of een aangelegen bos te lasergamen? En wist u dat wij diverse kisten aanbieden met verkleedkleren? In deze kisten zitten niet alleen maar kleren zodat de jarige en zijn gasten zich in een totaal andere wereld kunnen wanen, maar ook vele gebruiksobjecten en spellen zodat ze de hele middag vermaakt kunnen worden. Wij van kinderfeestje-idee.nl doen ons best om zoveel mogelijk thema’s te bedenken en aan te bieden zodat er voor ieder kind wat leuks te doen is. In deze genderneutrale tijden hebben we toch de meer meisjesachtige en jongensachtige thema’s van elkaar gescheiden. Ook hebben we de mogelijkheden in leeftijdscategorieën verdeeld. Maar dat betekent niet dat u zich hieraan moet houden als u een kinderfeestje thuis wilt geven. Laat uw kind bijvoorbeeld kiezen. Hebben uw zoon en zijn vrienden op 9-jarige leeftijd al een smartphone? Organiseer dan een kinderfeestje thuis in de vorm van een WhatsApp speurtocht, ook al hebben wij het gecategoriseerd tussen de 11 en 16 jaar.

Wilt u dit jaar het kinderfeestje thuis organiseren?

U leest het, u bent niet langer een dief van de portemonnee als u een kinderfeestje thuis bij ons bestelt. Want u betaalt een van te voren afgesproken bedrag en dat doet u al bij het maken van de reservering. We laten u daarom eerlijk weten of het onderwerp op die dag nog beschikbaar is. Mocht u onze site hebben gevonden en het duurt nog vele maanden voordat uw kind jarig is, dan hopen we dat u de site even opslaat tussen uw favoriete websites. Ook willen we het aanraden om niet te lang te wachten met boeken zodat het uiteindelijk niet op een teleurstelling hoeft uit te lopen en uw kind genoegen moet nemen met zijn of haar derde of vierde keus. U kunt na uw kinderfeestje thuis ook een beoordeling achterlaten over onze producten. Onze best beoordeelde producten op dit moment zijn:

  • Themakist Pippi Langkous,
  • Pakket zeepketting maken,
  • En het erg populaire brandweer-feestje pakket.

Laat gerust een beoordeling achter. Wist u trouwens dat we het pakket de dag erna weer op komen halen? Voor deze verzend- en ophaalkosten brengen we u niet in rekening, dit handelen wij geheel zelf af!

Hebt u een keuze kunnen maken? Vergeet niet vroegtijdig te boeken

U kunt nu eindelijk weer eens een echt origineel kinderfeestje thuis geven. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Neem er dan de tijd voor om uw zoon of dochter te verrassen. Is diegene al wat ouder? Zoek het dan samen achter de pc even uit. Reserveer direct want dan kan de voorpret echt op gang komen. Maak bijvoorbeeld zelfgemaakte uitnodigingen en verstuur ze naar zijn vrienden en vriendinnen. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan staat onze klantenservice voor u klaar. Als u benieuwd bent naar foto’s dan raden we het u aan om onze sociale media te volgen. Daar vindt u tevens informatie over kortingen en natuurlijk onze nieuwste productlijnen.