In deze webshop kun je een origineel voederhuisje kopen

Vogels en insecten brengen veel levendigheid in je tuin, vandaar dat veel mensen zowel een insectenhotel als een voederhuisje ophangen. Het is super leuk om te kijken wat voor beestjes er allemaal op af komen. Beide exemplaren kun je bestellen in de webshop vogelhuisjes.nl. Daar hebben ze super veel keus als het gaat om zowel vogelhuisjes (de naam zegt het al natuurlijk) als insectenhotels. Zo’n voederhuisje hebben ze voor elk budget, en zo simpel en apart als je maar wilt. Ze hebben exemplaren die je aan de muur kunt ophangen, maar ook leuke huisjes voor aan een boom. Ook hebben ze simpele houders voor bijvoorbeeld een vetbol, die je gewoon aan een tak van een boom kunt ophangen. Als je er diverse met elkaar combineert aan de onderkant van de boom kan dit een heel leuk schouwspel opleveren als je voor het raam zit te kijken. Het doel van een voederhuisje voor vogels is natuurlijk dat je ze in de winter voorziet van voedsel, maar stiekem is het ook om zelf de vogels te kunnen bestuderen. Veel mensen met kinderen hebben dan ook diverse vogelhuisjes in de tuin hangen om samen met de kids naar de vogels te kunnen kijken. Net als bij een insectenhotel vinden kinderen het hartstikke leuk om te zien. 

Een voederhuisje met bijzonder ontwerp

In de webshop vogelhuisjes.nl kun je niet alleen standaard voederhuisjes voor vogels kopen. Ze hebben er ook hele bijzondere ontwerpen die je tuin meteen gezellig maken, zoals:

  • Een voederhuisje in de vorm van een flat
  • Een vogelhuisje in de vorm van een voedersilo
  • Een vogelhuisje in de vorm van een boerderij
  • Een vogelhuisje in de vorm van een theepot
  • Een transparant vogelhuis voor aan het raam

De laatste optie hebben ze in diverse uitvoeringen en in diverse prijsklassen. Hij is er in de vorm van een huisje, maar ook in een abstracte, minimalistische vorm of gewoon met diverse plankjes onder elkaar. Een voederhuisje wordt geleverd exclusief voer, maar je kunt in diezelfde webshop uiteraard ook allerlei soorten vogelvoer bestellen. Deze verkopen ze namelijk heel voordelig, en dan kun je je zojuist aangeschafte vogelhuisje direct vullen.

Welke soorten vogelvoer zijn er allemaal?

In de webshop vogelhuisjes.nl kun je super veel soorten vogelvoer kopen. Ze weten je er ook precies te vertellen welk voer geschikt is voor welk type vogels, en in welk seizoen je welk type voer het beste kunt gebruiken. De echte vogelkenner weet dat je voor kleine vogeltjes ander soort voer ophangt dan voor de grotere exemplaren. Aangezien de meeste mensen zo’n voederhuisje ophangen om van kleine vogeltjes te kunnen genieten, zoals koolmeesjes, roodborstjes en meesjes, verkopen ze in deze webshop het meeste voer voor dat soort vogeltjes. Je kunt daarbij denken aan vetbollen, gepelde pindanetjes, allerlei soorten strooivoer en potten met een speciaal soort pindakaas. Vogelvoer dat je in een voederhuisje hangt of neerlegt bevat meestal heel veel vet. Dit is namelijk heel belangrijk voor vogels om de winter te overleven. Vet is bovendien moeilijk in de natuur te vinden, dus is het belangrijk dat we ze dat aanbieden in vogelvoer. En dit alles koop je natuurlijk in de mooie webshop vogelhuisjes.nl.