Krijg weer grip op je leven via hypnose in Gent

Mocht je het gevoel hebben dat je geen grip hebt op je leven, dan is het geen slecht idee om hypnose in Gent te overwegen. Grip of controle ontstaat doordat de zaken in balans zijn. Dat betekent dat er geen verlangens zijn of obsessies die jouw wil overheersen. Als je grip op de zaken hebt, dan bepaal jij wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Je drinkt een wijntje bij het eten, omdat jij daar op dat moment zin in hebt en niet omdat je lichaam er naar hunkert. Je gaat sporten omdat je voor jezelf hebt bedacht dat het een goed idee is en niet omdat je een negatief zelfbeeld hebt dat jou naar de sportschool sleurt. Het draait allemaal om controle. Of we al dan niet echt controle hebben is niet zo belangrijk. Het punt is dat we handelen en dingen doen, omdat we ze willen doen. Zodra het een kwestie is van moeten, dan heb je niet langer de controle. Je steekt ooit de eerste sigaret op omdat je dat denkt te willen. Jaren later steek je een sigaret op, omdat je het gevoel hebt dat dit nodig is. Je lichaam dicteert je gedrag en je bent niets anders dan een slaaf van je verlangens. Probleem is vaak dat het bevredigen van die verlangens prettig is. Dat komt allemaal door de verschillende stofjes die vrij komen in de hersenen. Daarom kun je bepaalde verlangens generen en uitschakelen via hypnose in Gent. Dus als je het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent en dat het eerder zo is dat jij achter je verlangen aan rent, dan kun je dat herstellen via hypnose in Gent. Een verlangens dat je leven dicteert is immers een verslaving. Als je dus op een gegeven moment moet roken of moet drinken, dan heb je niet langer de vrijheid om dat zelf te bepalen. Je bent de controle dan kwijt en je de enige controle die je dan nog kunt uitoefenen is gericht op het leven dat je leidt rondom de verslaving. Kun je bijvoorbeeld overdag nog prima functioneren als je je later op de avond volgiet met alcohol? Veel alcohol verslaafden functioneren prima, omdat ze in staat zijn om hun verslaving te temperen. Ze kunnen dit doen omdat ze weten dat er een beloning wacht in de vorm van alcohol. Ook dit is weer een kwestie van stofjes in de hersenen waar de beloningsystemen worden geactiveerd. Alles duidt er op dat dit soort kwesties via hypnose in Gent kunnen worden opgelost.

Kom voor vragen over hypnose in Gent naar hypnosepraktijk.net

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van hypnose in Gent of wil je weten waar je hypnose in Gent zoal voor kunt gebruiken, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van hypnosepraktijk.net. Hier vind je namelijk meer informatie over de toepassingen van hypnose, hoe het werkt, waar je terecht kunt en je vind op de site ook een volledig overzicht van alle problemen die verholpen kunnen worden met behulp van hypnose in Gent. Zo kun je onder andere van hypnose in Gent gebruik maken als je problemen ervaart met:

  • Vliegen
  • Je rijexamen (stress)
  • Overgewicht
  • Roken
  • Drank
  • Drugs

Bezoek de site of neem contact op

Op de site vind je al heel veel informatie, maar het kan soms de moeite waard zijn om nog even extra te informeren. Uiteraard is er sprake van een intake gesprek, maar daarvoor kun je altijd alvast even contact opnemen en je meer algemene vragen stellen.

Lees meer…