Laat u van uw beste kant zien door onze bedrijfsfotograaf

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wie kent deze gevleugelde uitspraak niet? Dit geldt niet alleen voor prentenboeken en stripalbums. Het is vooral van toepassing op de zakelijke wereld. Wie tegenwoordig zaken wil doen, klanten wil binnenhalen of winst wil behalen, heeft een goede bedrijfsfotograaf nodig. Rockin’ Pictures is een kwalitatief goede bedrijfsfotograaf, met jarenlange ervaring. Zoekt u goede foto’s met de juiste zakelijke uitstraling? Dan bent u bij Rockin’ pictures aan het juiste adres. Een voorbeeld van onze dienstverlening is het schieten van zakelijke portretten. Deze kunnen gebruikt worden voor onder andere:

  • Uw website, nieuwsbrief of blog
  • Als foto op uw LinkedIn profiel
  • Als lardering van uw artikel of interview

Zorg voor de juiste uitstraling en laat hier je zakelijke foto’s maken! Wat ons bovendien onderscheidt als professionele bedrijfsfotograaf is dat we deze portretten geheel conform de juiste huisstijl maken. Dus niet ineens een zwart-witfoto als uw hele website vooral een fleurige creativiteit uitstraalt, of een lachende foto als u voor een begrafenisonderneming werkt. Natuurlijk laten wij u meekijken met het resultaat. Zo kunt u meedenken over het uiteindelijke resultaat. U kan zo altijd op de juiste selectie rekenen. Rockin’ pictures is voornamelijk werkzaam in de Randstad, maar kan in overleg ook daarbuiten optreden. Op onze website, rockinpictures.com, vindt u een uitgebreid portfolio. Dit is een goede afspiegeling van de kwaliteit die u van ons kan verwachten.

Een bedrijfsfotograaf voor iedereen

Wij van WC-eend, adviseren WC-eend. Wie gelooft daar nog in. Elke organisatie vindt zichzelf de beste. Wij ook. Maar om te zorgen dat u ons gelooft volgt hier een review van een recente klant. ‘Ik ben een jonge ondernemer en heb een start-up in de veiligheidssector. Na lang wikken en wegen ben ik voor mezelf begonnen. Ik presenteerde de opening van mijn bedrijf tijdens een publiek evenement. Daarvoor zocht ik een bedrijfsfotograaf. Al snel kwam ik uit bij Rockin’ Pictures. Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Niet alleen vanwege de flexibiliteit maar ook vanwege de sterke nadruk op persoonlijke aandacht. De bedrijfsfotograaf dacht echt met me mee. En dat terwijl ik hem tijdens het congres nauwelijks gewaar was. Zo onzichtbaar en toch zo opmerkzaam en aandachtig. De foto’s waren van uitzonderlijke kwaliteit en vormen het perfecte visitekaartje. Ik beschik nu over de grondstof voor mijn nieuwsbrief, website en communicatie-uitingen op sociale media. Daarnaast heb ik natuurlijk een zakelijk portret laten schieten voor op LinkedIn. Het contact verliep soepel en professioneel. Ik kan Rockin’ Pictures zeker aanraden als je op zoek bent naar een professionele en creatieve bedrijfsfotograaf’. Deze lovende recensie spreekt boekdelen. Niet alleen voor start-ups, ook voor andere zakelijke gelegenheden zijn we de perfecte bedrijfsfotograaf.

Neem snel contact op!

Rockin’ Pictures wordt gevormd door Robert Tjalondo. Al tijdens zijn opleiding begon hij met fotograferen. Eerst concerten en mensen. Inmiddels heeft hij zijn passie gevonden: als bedrijfsfotograaf zakelijke entiteiten helpen met mooie foto’s. Hij heeft gewerkt voor verschillende organisaties in verschillende sectoren. Hierdoor heeft hij al veel ervaring. Wat hem onder meer onderscheidt als bedrijfsfotograaf is zijn keuze voor de modernste apparatuur. Voor hem geen oude, onbetrouwbare camera’s. Bovendien levert hij snel. Je kan al snel een selectie van de foto’s geleverd krijgen. Dit stelt je in staat om snel meer aandacht te generen via sociale media, nieuwsbrieven of andere communicatie-uitingen. De studio is gevestigd in Rotterdam, daar kan je altijd langskomen om eens nader kennis te maken. Op de website, rockinpictures.com/, vind je behalve mooie foto’s ook nadere informatie en de mogelijkheid om contact op te nemen.