Laat u weleens een woningkeuring uitvoeren?

Wij hebben tien jaar geleden een nieuw huis gekocht en wij hebben dit vervolgens helemaal verbouwd. Er moest namelijk heel veel aan onze woning gebeuren en wij wilden daarom dat het werk goed en degelijk zou worden uitgevoerd. Wij hebben toen alles aangepakt en nu zijn we inmiddels tien jaar verder en nu is eigenlijk al het werk klaar. Omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij het werk goed hadden uitgevoerd, hebben wij onlangs een woningkeuring laten uitvoeren. Wij hadden namelijk het idee dat wij er zeker van wilden zijn dat alles veilig was in ons huis. Wij hebben heel vaak losse projecten uitgevoerd en daardoor zijn wij soms het overzicht over het geheel weleens kwijt geraakt. Wij hebben daarom besloten dat het goed zou zijn om een woningkeuring uit te voeren zodat wij zeker konden weten dat ons huis veilig was. Wij hebben toen gekeken wie wij moesten inschakelen om een woningkeuring uit te voeren. Het is namelijk zo dat wij iemand in de arm wilden nemen die ook echt verstand van zaken had want als je een amateur inschakelt dan kun je net zo goed geen woningkeuring uitvoeren. Ik heb daarom besloten om op zoek te gaan naar een professional en ik heb dat gedaan via het internet. Ik heb allerlei bedrijven benaderd, maar het bedrijf waar ik uiteindelijk terecht kon vond ik via de site nta8025.nl. Deze site heeft mij heel veel interessante informatie gegeven en ik ben blij dat ik deze pagina heb gevonden. Ik las hier namelijk wat de voordelen waren van een woningkeuring en ik las ook dat de mensen die hier werkten mij al op heel korte termijn konden helpen met het uitvoeren van een woningkeuring. Dat was allemaal heel prettig om te horen en ik ben daarom ook al heel snel met deze mensen in zee gegaan. Ik heb contact met hen opgenomen en wij kregen te horen dat zij binnen een week bij ons een woningkeuring konden uitvoeren. Dat was heel prettig en ik ben daarom blij dat ik deze mensen hen ingeschakeld. 

Een woningkeuring geeft je zekerheid

Wanneer je een woningkeuring laat uitvoeren, dan wordt echt alles in je huis onder de loep genomen. Dat is heel prettig want hierdoor weet je meteen of je huis goed gebouwd is of niet. Wij hebben alles laten keuren tijdens de woningkeuring en wij hebben toen gezien dat onze woning in heel goede staat was. Wij hoefden enkel een aantal kleine dingetjes te veranderen om ons huis echt megaveilig te maken. Wij zijn daarom ook blij dat wij de woningkeuring hebben laten uitvoeren want wij hebben nu zekerheid. 

Wilt u ook een specialist uitnodigen? 

Mocht u ook graag willen weten of uw huis veilig is, dan kunt u ook een woningkeuring laten uitvoeren. Dit is belangrijk omdat:

  • U zo kunt achterhalen of uw woning aan alle veiligheidseisen voldoet
  • U eventuele problemen vroegtijdig kunt ontdekken 
  • U zich geen zorgen hoeft te maken over de status van uw woning

Kijk voor meer informatie ook nog even op nta8025.nl. Hier kunt u ook een afspraak maken voor een keuring.