Mijn eigen Uvex cap

Vanaf het moment dat ik als klein meisje voor het eerst ging paardrijden werd me meteen duidelijk gemaakt dat een goede kap onmisbaar is. Als kind leende ik altijd de kaps van de meiden op stal, maar toen het na een aantal jaar wel duidelijk werd dat dit geen bevlieging was en ik niet langer in de groei was, besloot mijn moeder dat het tijd werd om een eigen kap te gaan aanschaffen. Dat vond ik maar wat spannend en nog steeds krijg ik iedere keer wel een beetje kriebels in mijn buik als ik een nieuwe kap aan ga schaffen. De laatste keer dat ik dit deed ging ik voor het eerst voor een Uvex cap.

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Draagcomfort

Ik had al langere tijd hele goede verhalen gehoord over de Uvex cap en het werd dus tijd om hier eens zelf ook een mooi exemplaar van uit te zoeken. Als je zelf ook paardrijdt, dan weet je hoe belangrijk het is om een goede kap te hebben. Wanneer de kwaliteit van de kap die je hebt in orde is dan zit je niet alleen een stuk fijner op je paard, maar het zit ook een stuk fijner om je hoofd heen en het gaat langer mee. De Uvex cap biedt dit allemaal en meer!

Een goede prijs voor de Uvex cap

Een van de grootste nadelen die mensen vaak benoemen wanneer het aankomt op de Uvex cap, is wel dat het een behoorlijk prijskaartje heeft bij veel (online) winkels. Daarom koos ik ervoor om mijn Uvex cap aan te schaffen bij het bedrijf De Lemerij. Niet alleen hebben ze hier de kwaliteit van de spullen die ze verkopen heel erg hoog in het vaandel staan, het is daarnaast ook zeker niet verkeerd dat ze nooit teveel geld vragen voor de artikelen in hun assortiment. Het hebben van een paard is al een behoorlijke kostenpost, dan is het best wel fijn als je hier wat geld op kunt besparen. En daar zijn ze bij De Lemerij helemaal op ingesteld. Daarnaast merk je hier ook dat ze echt passie hebben voor het vak. Als je contact opneemt met het bedrijf dan krijg je altijd een uitstekend advies. Wat je vraag ook is! Niets is hier te gek en ze staan je altijd graag te woord. Ik ben dan ook regelmatig op de website te vinden en toen het tijd werd om mijn nieuwe Uvex cap aan te schaffen wist ik meteen dat ik dat hier zou doen.

De juiste maat uitkiezen

Een van de dingen die het belangrijkst is wanneer het aankomt op het aanschaffen van je Uvex cap, is wel het bepalen van de maat die je nodig hebt. Door de omtrek van je hoofd te meten, kun je hier op een hele eenvoudige manier achter komen, maar het is wel even nodig om dit te doen. Ik hoor vaak om me heen dat mensen hier niet de tijd voor nemen en maar gewoon hopen dat ze de juiste maat kiezen, maar eigenlijk is dit heel erg dom. Niet alleen omdat de onjuiste maat helemaal niet zo comfortabel zit, maar ook omdat het een stuk minder veilig is. En dat is natuurlijk niet de reden waarom je een Uvex cap aanschaft. Als jij dit dus ook van plan bent om te gaan doen, dan kunnen we je echt aanraden om dit te doen nadat je de juiste maat voor jou bepaald hebt. Je zult jezelf hier achteraf heel erg dankbaar voor zijn. Wil je hier graag meer over weten? Kijk hiervoor dan op de website http://www.delemerij.nl/. Het staat precies uitgelegd wat je moet doen.