Online een legpuzzel bestellen

Je hebt van die kinderen die helemaal dol zijn op puzzelen. Zelf was ik er ook een, bij ons thuis lag vroeger de hele spellenkast vol met puzzels. Ik ben dan ook blij om te zien dat zo’n legpuzzel nog steeds een leuk cadeau is voor kinderen en dat velen van hen daar nog steeds de voorkeur aan geven boven een computerspelletje. In de webshop van spellenrijk kun je diverse puzzels voor kinderen bestellen. De categorie zit vol met verschillende afbeeldingen en bevat echt voor ieder wat kind wat wils. spellenrijk verkoopt onder andere de volgende puzzels:

  • Diverse Disney puzzels, zoals van Aladdin, Frozen of Lady en de Vagebond
  • Een puzzel van Harry Potter
  • Een stadspuzzel met foto erop, bijvoorbeeld van Delft of Rotterdam
  • Een puzzel met print van Jan van Haasteren

Naast bovenstaande puzzels heeft spellenrijk nog veel meer andere afbeeldingen in hun assortiment, en bieden ze zowel een legpuzzel met weinig als met heel erg veel (meer dan 1000!) stukjes aan. Daar zijn je kinderen (of jijzelf) wel even zoet mee, toch? De puzzel met de meeste stukjes is die met een prent van Disney postzegels erop. Dit is een fotografische afbeelding van geplakte Disney zegels met een vergrootglas erbij. Hij heeft super veel details en bestaat uit maar liefst 2000 stukjes. Dat is dus geen legpuzzel die je zomaar even in een middagje maakt. Nee, daar moet je als volwassenen al minstens enkele dagen voor uittrekken, laat staan hoe lang het duurt om hem als kind helemaal af te maken. Maar voor wie houdt dan een uitdaging is deze puzzel met 2000 stukjes zeker een aanrader!

Ravensburger legpuzzel bestellen

Het meest bekende merk voor puzzels is natuurlijk zonder twijfel Ravensburger, hoewel spellenrijk ook veel puzzels van Disney in hun assortiment heeft. Maar Ravensburger is al sinds jaar en dag bekend om zijn mooie legpuzzels, en je vindt er dan ook een hele selectie van in de webshop van spellenrijk. Een mooie legpuzzel van de Notre Dame bijvoorbeeld, of die van de waterval voor Kirkjufell. De eerste bestaat uit 1500 stukjes en de tweede uit 1000. Ook heeft Ravensburger een prachtige legpuzzel met een foto van Barcelona erop, welke genomen is vanuit de lucht. Deze heeft weliswaar ‘maar’ 1000 stukjes, maar doordat al die gebouwen van bovenaf op elkaar lijken is het nog knap lastig om hem te maken, zelfs voor volwassenen! 

Het assortiment van spellenrijk

spellenrijk is een online winkel boordevol speelgoed en spellen, waar je niet alleen zo’n toffe legpuzzel kunt bestellen, maar nog veel meer. Zo hebben ze een hele categorie vol met gezelschapsspellen, waaronder natuurlijk Monopoly, Risk en De Kolonisten van Catan. Het doet me deugd dat zowel kinderen als volwassen nog steeds de waarde inzien van het spelen van dit soort spelletjes, wat met de komst van de televisie en playstation helaas wel minder is geworden. Het geeft toch een ouderwets gezellig gevoel om met zijn allen de hele avond spelletjes te spelen, met een hapje en een drankje erbij. Het is bijna net zo nostalgisch als het maken van een legpuzzel, iets wat ook door de jaren heen gelukkig nog net zo populair is gebleven. En al deze spellen en puzzels bestel je natuurlijk gemakkelijk online in de webshop van spellenrijk. Veel speelplezier gewenst!