Onze beslissing voor een AED kopen

Binnen ons bedrijf hadden we voor een zeer lange tijd geen defibrillator. Hier hadden we een flink aantal redenen voor. Ten eerste was er eigenlijk niemand op de werkvloer getraind om hiermee aan de slag te gaan. Op een gegeven moment kwam het ter sprake dat het toch wel erg belangrijk is om een AED binnen het bedrijfspand te hebben. We zijn toen eens op onderzoek uitgegaan hoeveel dit zou gaan kosten. En we schrokken hier toch wel behoorlijk van. Een AED kopen is namelijk niet iets wat met een lage prijs gepaard gaat. De hoge kosten van een AED kopen hielden ons toch wel tegen om deze stap te zetten. Op een gegeven moment kwamen we terecht op de website van de AED Webshop. Hier vonden we de mogelijkheid voor een AED kopen die ons wel een stuk beter in de oren klonk!

  • Goed
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar

Naast dat een AED kopen hier een zeer goede keuze is vanwege de uitstekende kwaliteit van de Automatische Externe Defibrillator, hebben ze hier ook een heleboel andere voordelen te bieden die het voor ons een stuk makkelijker maakten om eindelijk de juiste keuze te maken op dit gebied. Ze hebben er hier namelijk ook voor gezorgd dat het AED kopen een stuk betaalbaarder is in vergelijking met een hoop andere bedrijven die dit product ook aanbieden.

Een subsidie krijgen voor een AED kopen

Op een gegeven moment kwamen we er ook achter dat het in sommige gevallen ook mogelijk is om een subsidie te krijgen om het AED kopen een stuk makkelijker te maken. Het is voor een bedrijf natuurlijk een behoorlijke kostenpost en het kan dan wel zo prettig zijn om dit een stuk te verlagen. Wij vonden het erg belangrijk om een dergelijke machine in het bedrijfspand te hebben. We krijgen regelmatig klanten over de vloer en daarnaast hebben we ook een behoorlijk aantal werknemers. Het is dan natuurlijk niet verkeerd om een AED in huis te hebben. Je weet tenslotte maar nooit wanneer iemand een hartaanval kan krijgen. Het idee dat je dan helemaal niets kunt doen, is toch wel erg naar. Dit is dan ook precies de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om te gaan voor een AED kopen. En we raden eigenlijk ieder bedrijf aan om dit ook te doen. Of het nu alleen is voor de medewerkers of ook omdat je een hoop klanten of bezoekers over de vloer krijgt. Het is absoluut nooit een verkeerd idee om hiervoor te kiezen.

Vraag om meer informatie

Als je niet precies weet of het voor jouw bedrijf nu de beste keuze is om te gaan voor een AED kopen, dan raden we je absoluut aan om eens contact op te nemen met de medewerkers van de AED Webshop. Ook wij hebben dit gedaan toen we eenmaal de beslissing hadden genomen om echt over te gaan op een AED kopen. Het is de manier om te kunnen bepalen welke AED nu het beste is en of je bijvoorbeeld in aanmerking kunt komen voor een subsidie. Uiteindelijk zul je natuurlijk zelf de subsidie moeten aanvragen, maar het is wel zo fijn om je hier van tevoren al over te laten informeren. Bij de AED Webshop hebben ze een heleboel informatie op dit gebied en het is dus een hele goede plaats om al je vragen te stellen. Op die manier zijn wij ook een heleboel hier over te weten gekomen. Ook kun je je hier bijvoorbeeld inschrijven voor een cursus. Zo weet je precies wat je met de AED aan moet!