Onze keuze voor executive coaching

Loopbaanbegeleiding Eindhoven, Coach Eindhoven, Loopbaanadvies, Loopbaancoaching, Outplacement

Als je je eigen bedrijf hebt, dan wil je natuurlijk altijd naar progressie streven. Maar ik heb zelf inmiddels al ontdekt dat dit niet altijd even makkelijk is. Soms zie je binnen je eigen bedrijf even niet meer waar de mogelijkheden liggen en dat kan heel erg frustrerend zijn. Zo heb ik dat in ieder geval ervaren. Het is niet altijd even makkelijk om origineel te blijven en te zien welke kant je nu op moet gaan. Wanneer je voor een bepaalde moeilijke keuze komt te staan, dan kan het soms heel erg fijn zijn als je hier met een ervaren persoon buiten je bedrijf over kunt praten. Die persoon vond ik bij Different Coaching. Bij dit bedrijf bieden ze verschillende soorten coaching aan.

  • Loopbaan coaching
  • Management coaching
  • Bedrijfscoaching

Maar ook voor executive coaching ben je hier aan het juiste adres en dat is waar ik voor gekozen heb. Executive coaching is ideaal als je op zoek bent naar iemand die niet alleen kan coachen, maar die ook kan optreden als sparring partner. Soms is dat gewoon wat je nodig hebt. Zo werkt het bij mij in ieder geval. Bij executive coaching van Different Coaching kun je in ieder geval altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. En natuurlijk een zeer ervaring coach. Judith Migchels is zelf jarenlang General Manager en CEO geweest en zij heeft dus de ervaring op dit gebied waar je naar op zoek bent. Dit was voor mij zeker een van de redenen waarom ik ervoor koos om hier met executive coaching aan de slag te gaan.

Overal in Nederland kiezen voor executive coaching

Toen ik voor het eerst op de website van Different Coaching terecht kwam was ik hier direct erg enthousiast over. Het enige probleem was dat ik ook zag dat het bedrijf in Eindhoven gevestigd was en ik dus al bijna teleurgesteld was dat ik hier niet voor executive coaching kon kiezen. Gelukkig heb ik toen niet meteen weg geklikt! Want ik kwam er al snel achter dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om ook in de rest van Nederland te kiezen voor executive coaching. De coach komt graag langs, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de afspraken online plaats te laten vinden. Ik heb persoonlijk voor dit laatste gekozen, omdat ik dit het prettigst vind werken. Maar als jij liever echt met de coach rond een tafel zit, dan is dat zeker een optie waar je voor kunt kiezen.

Ieder gesprek is inspirerend

Wat mij meteen opviel bij het executive coaching is hoe enthousiast de coach is. Je merkt echt dat ze begaan is met jou en je bedrijf en dat ze hier het beste uit wilt halen. Het is motiverend en bovenal inspirerend om met haar het gesprek aan te gaan. Samen hadden we al snel een hoop nieuwe ideeën voor mijn bedrijf en daar was ik maar wat blij mee! Het werd me zo al vrijwel direct duidelijk dat de executive coaching een heel erg goed idee was geweest. Ik kan het dan ook aan vrijwel alle managers en CEO’s in Nederland aanraden. Als jij ergens tegenaan loopt binnen je bedrijf en je komt er niet uit, dan kan dit zomaar de oplossing voor je zijn. Soms heb je gewoon even een nieuw paar ogen nodig om het allemaal in een ander daglicht te zien. Neem eens een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden hier allemaal zijn. Als je daarna contact opneemt, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om snel een afspraak te maken. Lees meer…