Op zoek naar een powerbank?

Hoi allemaal! Ik ga in deze blog het een en ander vertellen over de powerbank die ik heb aangeschaft. Op de website 123megastore.nl vond ik mijn nieuwe apparaat. Ik koos er bewust een uit omdat ik veel reis. Elke dag moet ik twintig minuten met de bus en vervolgens drie kwartier met de trein. Als ik aan het einde van de middag weer met het openbaar vervoer naar huis wil, is mijn telefoon bijna leeg. Tegenwoordig kun je in een aantal treinen al opladen, maar dit is lang niet in iedere trein het geval. Daarom was ik op zoek naar een powerbank. De perfecte oplossing! Je hebt er vast al veel mensen mee zien lopen. Een tijdje terug was dit nieuwe apparaatje dan ook een heuse hype. Iedereen liep er mee. Zo zag ik mensen met een grote, maar ook met een kleine powerbank. Ook zijn ze er in verschillende kleuren, van verschillende merken dus binnen verschillende prijsklassen. 

Hoe werkt een powerbank?

Voor de persoon die nog geen kennis heeft van de powerbank zal ik uitleggen wat het precies is. De powerbank kan verschillende vormen hebben, maar de meeste zijn rechthoekig. Het is een soort ‘kastje’ waar je energie in op kunt slaan. De powerbank laad je dus van tevoren op. Op het kastje zie je een aantal streepjes. Naarmate je langer oplaadt, krijgen steeds meer streepjes een felle kleur. Als de powerbank volledig is opgeladen, dan zijn alle streepjes dus gekleurd. Dit is het teken dat je het apparaatje van de lader kunt halen en op stap kunt gaan. Mijn tip is: zorg dat het apparaatje altijd opgeladen is. Doe dit bijvoorbeeld ‘s nachts en stop het standaard in je tas. Zo ben je verzekerd van een extra accu op het moment dat het nodig is. Naarmate je telefoon ouder wordt, zal de kwaliteit van de accu ook achteruit gaan. Zelf merk ik dit heel vaak. Ik heb mijn telefoon dan helemaal opgeladen, maar binnen een kwartier verspringt de accu opeens naar 30%. Erg vervelend als ik dan nog een hele dag op pad moet en mijn telefoon nodig heb. Tegenwoordig schiet ik niet meer in de stress. Ik heb de powerbank in mijn tas. Ik moet er natuurlijk wel bij nadenken welke tas ik dan meeneem naar het werk en naar school. De powerbank heeft twee ingangen. Een kleine en een grote. Voor het opladen van het apparaat gebruik je de kleine ingang. Hier gaat dus ook een stekkertje met klein uiteinde in. Deze stekker heeft nog een ander uiteinde (een grote). Deze is verbonden met het stopcontact. Voor het opladen van je telefoon via de powerbank, gebruik je juist weer de grote ingang. Hierin gaat de stekker met groot uiteinde. Deze stekker heeft ook weer een ander uiteinde (een kleine) en die is verbonden met je telefoon. De powerbank laat je dus nooit in de steek.

123megastore voor al je elektronische apparaten

Al vaker kocht ik mijn producten bij 123megastore. Dit is een kwalitatief goede, maar ook veilige webshop. Je kunt bij 123Megashop een powerbank kopen, maar ook andere producten. Deze heb ik hieronder genoteerd:

  • Smartphone
  • Tablet
  • Laptop
  • Audio
  • Mooi & Gezond
  • Huishouden & Keuken
  • Gadgets & Overig