Op zoek naar prachtige bruidsmode?

valkengoed verkoopt kwalitatieve en prachtige bruidsmode. Op hun website valkengoed.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij het kopen van bruidsmode. Er wordt vaak gezegd: trouwen doe je maar één keer. Dat zou het sprookje natuurlijk ook helemaal af maken. Op onze trouwdag willen we dat alles perfect gaat. Het ja-woord, het ontvangst van de gasten, het eventuele diner en het feest. Veel vrouwen dromen er al van sinds ze jong zijn. Zelf tekende ik al op mijn tiende bruidsjurken in een schetsboek. Alleen om de prachtige bruidsmode wilde ik al trouwen. Op de mooiste dag uit je leven wil je er natuurlijk ook op je allermooist uitzien. Dat is mogelijk met de bruidsmode van valkengoed. In dit artikel ga ik dieper in op de bruidswinkel en mijn ervaringen met valkengoed.

Veel verschillende stijlen bruidsmode

valkengoed is een bruidswinkel in Amersfoort. Ze verkopen diverse soorten bruidsmode. Hierbij kun je denken aan mooie jurken met een lange sleep, prachtige baljurken, korte jurken, hoge jurken of juist jurken met een laag decolleté, trompetjurken en heuse prinsessenjurken. De bruidsmode van valkengoed is van hoge kwaliteit. Niet alleen verkopen ze jurken, maar ook bruidslingerie, bruidsschoenen en bruidsaccessoires zoals sieraden. De medewerkers van valkengoed ontvangen je graag in de winkel en adviseren je over welke bruidsmode het beste bij je past. valkengoed verkoopt jurken van veel verschillende merken. Daarnaast bieden ze ook curvy-trouwjurken aan. Dit is bruidsmode voor de wat vollere vrouw. 

Mijn ervaring bij valkengoed

Eind september 2018 ben ik ten huwelijk gevraagd. De bruiloft zal plaatsvinden in augustus en ik kan natuurlijk niet wachten! Samen met twee vriendinnen ben ik naar valkengoed gereden. Eén van mijn vriendinnen was hier al eens eerder geslaagd voor bruidsmode. De winkel is prachtig ingericht. Het ziet er allemaal heel nieuw en netjes uit. Ik mocht zo veel bruidsmode passen als dat nodig was. Niet alleen mijn vriendinnen gaven eerlijk advies, ook de medewerker van valkengoed. Er werd ons koffie aangeboden en daarna ben ik weer verder gaan passen. Naast bruidsmode, hebben we ook gekeken naar schoenen. Zo’n vier uur later was ik geslaagd. Ik heb de perfecte trouwjurk gevonden! Deze trouwjurk kun je terugvinden op de website. De naam van de trouwjurk is “Modeca Dublin trouwjurk” (op pagina 3). De schoenen heb ik elders gekocht. De trouwjurk kiezen was voor mij een belangrijk maar twijfelachtig moment. Ik heb in de winkel mijn lijstje favoriete trouwjurken steeds kleiner gemaakt, totdat er vijf jurken overbleven. Vervolgens ben ik dus voor de laatste jurk gegaan:

  • Modeca Le Papillon Elba trouwjurk
  • Sincerity 44054 trouwjurk
  • Marylise Flower Bomb trouwjurk
  • Rosa Clara Daniëlle trouwjurk
  • Modeca Dublin trouwjurk

Mocht je nou ook binnenkort gaan trouwen óf wil je vast inspiratie opdoen door bruidsmode te bekijken? Kijk dan eens op de website van valkengoed. Het is gegarandeerd een dagje uit! Amersfoorst is een leuke stad. Je kunt het dus ideaal combineren met een dagje winkelen in het centrum van Amersfoort. Voor vragen over de bruidsmode kun je contact opnemen met valkengoed. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken. Hiervoor kun je bellen naar 033-4616229.