Op zoek naar professionele en goedkope webhosting?

Dan kun je bij WebRuimte Hosting terecht. Bij Webruimte Hosting bieden we goedkope webhosting vanaf €0,99 voor websites en webshops in alle soorten en maten. We bieden verschillende goedkope webhosting pakketten. Zo zit er altijd iets tussen wat het beste bij jouw website past. Je kunt kiezen uit het pakket Starter, Extra en Groot. Welk pakket jij nodig hebt, hangt van het aantal gewenste domeinen en e-mailadressen af. Maar niet alleen dat is relevant om op te letten. Je moet ook nadenken over de hoeveelheid schijfruimte die je nodig hebt en hoeveel bezoekers er naar je website zullen komen. Heb je weinig schijfruimte nodig, dan voldoet het Starter pakket. Maar voor grotere webshops is het aan te raden om voor Extra of Groot te kiezen. Welk pakket je ook kiest, je krijgt altijd professionele en goedkope webhosting. Maar wat is webhosting precies? En waarom moet je voor goedkope webhosting van WebRuimte Hosting kiezen? Daarover meer in dit artikel.

Goedkope webhosting, meer bezoekers en betere conversie

Als je een website hebt, heb je altijd als doel om meer bezoekers naar je website te trekken en de conversie te verhogen. Dat kan met behulp van goedkope webhosting van WebRuimte Hosting. Een kleine investering in goede en goedkope webhosting leidt bij onze klanten altijd tot meer bezoekers en betere conversie. Dat komt omdat wij de volgende voordelen bieden:

  • De allersnelste laadtijd;
  • Gratis SSL certificaten;
  • Professionele,  goedkope webhosting en installatie;
  • Uitstekende service.

De medewerkers van WebRuimte Hosting weten altijd wat er speelt in de branche. Zo zijn we altijd bekend met de nieuwste ontwikkelingen en technieken die relevant zijn voor goede hosting. Omdat we de nieuwste technieken inzetten, bieden we onze klanten de allersnelste laadtijd. Dat is heel belangrijk voor je conversie. Bezoekers zitten namelijk niet op langzaam werkende websites te wachten en zullen afhaken als een website niet snel genoeg laadt. Alle pakketten beschikken over gratis SSL certificaten. Je hebt vast al gezien dat bij iedere website tegenwoordig een groen slotje in de adresbalk staat. Dat betekent dat een website over een SSL certificaat beschikt. Dit houdt in dat een website is gecheckt op veiligheid. Websites zonder een SSL certificaat zijn niet gecheckt op veiligheid en daardoor is de verbinding niet beveiligd. Je bezoekers kunnen afhaken omdat ze veilig shoppen steeds belangrijker vinden. Daarnaast geeft Google de voorkeur aan websites met een SSL certificaat. Dat houdt in dat je website beter scoort in Google en je website beter vindbaar is. Betere vindbaarheid zorgt natuurlijk voor meer bezoekers en een betere conversie. De webhosting van WebRuimte Hosting is niet alleen goedkoop, maar ook professioneel. Je wordt uitstekend door onze medewerkers geholpen zodat het online zetten van je website een makkie is. Met onze webhosting staat je website binnen enkele minuten online zonder dat het jou enige moeite kost. Zo bespaar je tijd en geld. Een ander voordeel van onze hosting is dat we beschikken over perfecte e-mail reputatie. Dat houdt in dat jouw e-mails bij de klant nooit in de spambox terecht komen. Als je veel met e-mailmarketing doet of veel contact hebt met je klanten via e-mail, snap je dat dit ontzettend belangrijk is.

Meer informatie?

Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw website en webshop past? Wij staan je graag te woord en helpen je verder. Heb je een kleine website, dan zal een klein pakket zeker voldoen. Als je de ambitie hebt om snel te groeien, is het geen enkel probleem om het pakket om te zetten naar Extra en Groot. Neem contact met ons op voor meer informatie en bel 085 301 0009.

Lees meer…