Overweegt u een workshop feedback geven te volgen?

Als manager moet ik heel vaak gesprekken voeren met mijn mensen over hun prestaties. Dat is niet altijd eenvoudig. Sommige mensen leveren altijd goed werk, maar zijn op de werkvloer niet de leukste collega. Andere mensen zorgen voor een heel goede sfeer in het team, maar hun prestaties zijn weer minder. Je moet als manager van goede huize komen om dit op zo’n manier aan te kaarten dat deze mensen zich niet meteen beledigd voelen wanneer je hen aanspreekt op hun mindere punten. Vandaar dat ik onlangs gekeken heb of ik ook ergens een workshop feedback geven kon gaan volgen. Dat zou voor mij namelijk heel interessant kunnen zijn omdat ik met een workshop feedback geven hopelijk heel veel interessante vaardigheden op zou kunnen doen. Ik wilde daarom graag weten of ik ook ergens bij mij in de buurt een workshop feedback geven kon gaan volgen. Ik ben daarom gaan kijken op het internet en ik heb daar gezien dat je het beste een keer naar de site van feedbackgeven.nl kunt gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die zichzelf willen verbeteren wanneer het gaat over het geven van kritiek of commentaar. Ik heb deze site daarom ook even heel goed doorgenomen en hoe meer ik las op deze pagina, hoe meer ik in de overtuiging raakte dat ik heel graag in de leer wilde gaan bij deze mensen. Ik had namelijk een heel goede indruk van de mogelijkheden die men hier bood en ik heb daarom ook gekeken of het mogelijk was om de workshop feedback geven al op heel korte termijn te beginnen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer contact met deze mensen kon opnemen zodat ik snel antwoord op mijn vragen had. Dat heb ik dus gedaan en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ik kon namelijk al heel snel beginnen met de workshop feedback geven en dat was alles waar ik op gehoopt had. 

De workshop feedback geven is mij heel goed bevallen 

Ik heb de workshop feedback geven inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat ik deze workshop gevolgd heb. Het is namelijk zo dat ik heel nuttige vaardigheden geleerd heb en ik kan nu veel beter verwoorden waar iemands verbeterpunten liggen. Ik merk ook dat de mensen met wie ik in gesprek ga, dit opvalt en zij vinden het ook veel prettiger om met mij te kijken naar de punten waar nog enige aandacht aan geschonken kan worden. Ik ben daarom heel blij dat ik de workshop feedback geven gevolgd heb want het heeft zijn vruchten meteen afgeworpen. 

Wilt u zich ook inschrijven? 

Mocht u door mijn ervaringen geïnspireerd zijn geraakt, dan raad ik u aan om ook een keer een dergelijke training te volgen omdat:

  • U hier heel goed leert communiceren 
  • U hier door professionals getraind wordt
  • U voor dit alles slechts weinig hoeft te betalen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van feedbackgeven.nl. Daar kunt u zich eventueel ook meteen inschrijven.