Sloopauto verkopen? Bel Nationale Sloopauto Ophaaldienst!

Wil je graag een sloopauto verkopen? Dan ben je bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst aan het juiste adres. Wij geven hoge vergoedingen en ontzorgen het volledige proces. Daarbij staan wij in heel Nederland 24/7 klaar om jouw sloopauto te komen ophalen. Onze professionele en betrouwbare service wordt vooral gewaarborgd door onze erkende schade- en demontagebedrijf partners. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens onze website of neem contact met ons op. Wanneer het jou uitkomt, plannen wij een ophaalafspraak met je in, zodat jouw sloopauto gratis wordt meegenomen en je niet hoeft na te denken over transport. Vooraf graag eerst weten hoeveel jouw auto nog waard is? Stuur dan enkele duidelijke foto’s door naar ons van de staat en wij nemen contact met je op. Nationale Sloopauto Ophaaldienst voor jouw sloopauto!

Sloopauto verkopen Nederland

Voor de meeste mensen heeft een sloopauto geen waarde meer. Het staat vaak in de weg en begint hierdoor een grote last te worden. Bel daarom om jouw sloopauto gratis te laten ophalen. Dit voorkomt onnodige risico’s met het transporteren. Wij hebben hier al jarenlange ervaring mee, vandaar dat wij dit deze service vrijblijvend aanbieden. Je krijgt bij afhalen gelijk een realistische vergoeding in contanten betaald. Kortom, milieubewust en goed voor je eigen portemonnee! Heb je een ophaalafspraak met ons ingepland? Dan nemen wij tevens gelijk het vrijwaringsbewijs mee en melden de auto voor je af bij het RDW en de Belastingdienst. Onze ophaalservice voor sloopauto’s verkopen is nationaal. Hiervoor werken wij samen met erkende en vooral professionele bedrijven, die zich strikt houden aan alle regels, waaronder de milieuwetten. Hierdoor ben je verzekerd van, vakkundige, snelle en betrouwbare service.

Onze werkwijze

1) Bel 06 38 50 50 38 wanneer het jou uitkomt (24/7 bereikbaar!)

2) Wij halen de auto op en je ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs

3) Wij betalen jou direct in contanten en melden de auto af bij het RDW en de Belasting

Ik wil mijn sloopauto verkopen

Ongeluk(je) gehad met de auto en daardoor forse schade opgelopen? Dat is erg vervelend! Niemand heeft tijd om een auto te missen. Blijkt bij de garage dat de auto zoveel schade heeft, dat het de dagwaarde overschrijd? Dan wordt een auto ook wel total loss verklaard. Als je contact opneemt met ons van Nationale Sloopauto Ophaaldienst, dan kunnen we jou enkele garages en schade-experts doorverwijzen waar ze goedkope reparaties kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen is echter beter om de sloopauto te verkopen en het bedrag te investeren in een andere auto. De dagwaarde weegt dan namelijk niet meer op tegen de reparatiekosten. Wil je de sloopauto verkopen dan adviseren wij altijd om de auto te laten ophalen door ons. Zelf naar de sloperij brengen of met een sleepkabel vervoeren, is niet veilig en brengt onnodige risico’s met zich mee. Je belt naar ons nummer 06 38 50 50 38 voor het doorgegeven van de gegevens en binnen een kwartier neemt een schade-expert al contact met je op om een afspraak in te plannen. Is jouw auto rijp voor de sloop? Neem dan gelijk contact met ons op!

Voordelen sloopauto verkopen Nationale Sloopauto Ophaaldienst:

  • Werkzaam in heel Nederland
  • Realistische vergoedingen
  • 24/7 bereikbaar
  • Schade experts voor advies en voordelige reparaties
  • Auto wordt gratis opgehaald
  • Werken enkel samen met erkende bedrijven
  • Partner voor sloopauto verkoop
  • Hoge beoordelingen van klanten

Heb je nog vragen? Dan vind je op onze website meer informatie over onze dienstverlening: sloopautoverkopen.com. Wij staan graag met ons team voor jou klaar, wanneer je ons nodig hebt! Heb je een sloopauto, neem dan gelijk contact op met 06 38 50 50 38. Wij komen vandaag nog langs om deze op te halen.