Tips voor vriendjes: hoe kies je een dameshorloge?

Wij vrouwen houden van sieraden. We dragen ringen, armbanden, kettingen en een stijlvol dameshorloge. Nieuwe vriendjes zien daarin vaak een uitdaging. Ze willen ons iets geven wat we nog niet hebben, maar vinden het vervolgens lastig om een keuze te maken. Mannen: probeer het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar ga mee in de stijl die we al dragen! We vinden het helemaal niet erg als je iets koopt dat lijkt op ons favoriete armbandje; zie dat juist als een goed aanknopingspunt! Wil jij als man een dameshorloge kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel lees je een aantal handige tips om de perfecte keuze te maken. Waar moet je aan denken als je een dameshorloge bij BensonTrade koopt?

  • Aansprekend ontwerp
  • De juiste kleurencombinatie
  • Uitstekend draagcomfort
  • Passend bij andere sieraden

Stap 1: zoek naar een aansprekend ontwerp. Je kunt je vriendin vooraf al een beetje ondervragen naar haar favoriete kleuren en materialen, zodat je een idee hebt waar je naar moet zoeken. Vaak weet je wel of je vriendin een voorkeur heeft voor lichtere, of donkere accenten. Ook kun je meestal wel raden of de wijzers opvallend, of juist niet opvallend moeten zijn. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak, check dan even de horloges die ze al in huis heeft. Daarin kun je vaak een constante lijn ontdekken. Je kunt niet zomaar elk dameshorloge uit het schap pakken: je zult toch even wat vooronderzoek moeten doen! Stap 2: stijl en kleur gaan hand in hand. Kies een kleur die aansluit bij de outfits die je vriendin draagt en zorg dat de kleuren goed samengaan. Valt één kleur sterk op? Dan is het verstandig om nog even verder te zoeken. In de regel is het juist de combinatie die zorgt voor een mooi beeld.

Dameshorloge: draagcomfort en sieraden

Een herenhorloge is vaak log en stevig. Mannen kunnen het gewicht relatief eenvoudig dragen en vinden het prettig om te voelen dat ze een horloge omhebben. Bij ons werkt dat anders. We hebben het liefst een onopvallend horloge, waar we geen last van hebben. Draagcomfort is absoluut essentieel. Je kunt het horloge zelf eens even vastpakken en het materiaal bevoelen. Merk je scherpe randjes, of is het metaal te zwaar? Leg het horloge dan snel weer terug! Tot slot een laatste tip, waar weinig mannen rekening mee houden: zorg dat het dameshorloge aansluit bij de andere sieraden die je vriendin draagt. Je kunt een prachtig wit horloge kopen, maar als je partner verder zwarte sieraden draagt is dat geen goede match. Het is helemaal niet moeilijk om hierachter te komen. Werp een snelle blik in het sieradendoosje en je weet genoeg. We vinden het zelfs leuk om je meer te vertellen, dus laat je vooral goed informeren! Hopelijk helpen deze tips bij het uitzoeken van een geschikt dameshorloge. Kijk eens op https://bensontrade.nl/horloges/dameshorloge voor een uitgebreid assortiment!

Een persoonlijke cadeau

Waarom doe je al deze moeite: is een bloemetje niet genoeg? Beste kerels, een persoonlijke cadeau zegt meer dan 1000 woorden. Het laat merken dat je hebt nagedacht over de voorkeuren van je vriendin en dat je niet naar de dichtstbijzijnde benzinepomp bent gerend. Ga snel naar bovenstaande site en gebruik de handige filters om een selectie te maken. Zo kies je snel een dameshorloge dat precies bij je vriendin past. Heb je hulp nodig bij het maken van een bestelling, of twijfel je over het materiaal? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen je meer vertellen over de kwaliteit van het horloge, of bijvoorbeeld de kans op een allergische reactie.