U krijgt 15 jaar garantie op al het Epdm

Hebt u weleens gehoord van Epdm dakbedekking? Het is een synthetisch rubber met waanzinnige eigenschappen. Zo kunt u het eenvoudig bewerken. En dat is belangrijk want als u een dak wilt bedekken, en dan hebben we het over een plat dak maar ook over een schuin dak, dan zult u de dakbedekking op maat moeten snijden. U hebt losse stukjes nodig om de hoeken mee af te dichten. Geen enkel dak is precies hetzelfde qua afmetingen, dus het feit dat u Epdm kunt snijden met een scherp mes dat u tevens in onze webwinkel, interexpress.nl, kunt bestellen klinkt u hopelijk als muziek in de oren. En dat is nog lang niet alles. Zo is Epdm bestand tegen zeer hoge temperaturen. Tijdens een hittegolf hoeft u niet bang te zijn dat de dakbedekking op uw schuurtje of garage smelt. En ook tijdens een zeer koude periode waarin het weken achtereen vriest en sneeuwt zal er niets met uw dak gebeuren. Ook tegen zuren en oliën is Epdm bestand. Er komen aldus geen gaten in. En mocht het toch gebeuren, bijvoorbeeld omdat het er simpelweg al 20 jaar op ligt, dan kunt u het snel verwijderen en vervangen. Maar het is natuurlijk zaak om na 15 jaar überhaupt de status van uw dakbedekking te controleren en om er preventief naar te handelen. Mocht dit de reden zijn waarom u nieuwe producten zoekt voor de dakbedekking van een schuurtje of misschien wel het dak van uw eigen huis, dan bent u bij ons in ieder geval aan het juiste adres.

Dankzij Epdm kan uw dak niet gaan lekken

Wij bieden u totale pakketten met Epdm aan voor zowel particulieren als bedrijven. Aannemers zijn er ook dol op want het is soepel materiaal dat lang meegaat. Daarnaast bent u bij ons geen dief van de portemonnee, zeker niet als u regelmatig gebruik maakt van onze scherpe kortingen. Die wilt u beslist niet mislopen dus vergeet niet om de website te bookmarken. Dan kunt u regelmatig een kijkje nemen op de site. Handig als u niet direct Epdm nodig hebt, maar wel in de nabije toekomst een schuurtje wilt bouwen. Naast Epdm op rol verkopen we een keur aan accessoires zodat u niet in een andere winkel hoeft te zijn. Denk aan onder andere:

  • Daktrimmen,
  • Isolatiemateriaal,
  • Lijmen en kitten om de onderlaag en de Epdm-laag mee aan te brengen,
  • En u kunt totale pakketten bestellen. Deze met zorg samengestelde pakketten bevatten in principe alle producten die u nodig hebt om de dakbedekking in 1 à 2 middagen op orde te brengen.

Afhankelijk van uw ervaring zal het aanleggen van een dak hoogstens een weekend duren. Vraag een vriend of familielid die bekend staat om zijn doe-het-zelf voorliefde uit en maak er een gezellige dag van. Natuurlijk krijgt u er van ons duidelijke instructies bijgeleverd en vindt u tevens op onze website een heldere instructie. Sterker nog, u kunt zelfs de video-instructie op onze website bekijken!

Het is zeer eenvoudig aan te brengen dus geef het een kans

In de bouw wordt Epdm gebruikt voor zowel woningen als kantorencomplexen. Dit rubber heeft de markt absoluut overgenomen want het is een goedkoop maar zeer betrouwbare vorm van dakbedekking. Mocht u toch nog twijfelen dan kunt u deze twijfels neerleggen bij onze klantenservice. Wij kunnen u wellicht overhalen om het een kans te geven. Bekijk ook ons bedrijf op de sociale media. U vindt er het laatste nieuws en u kunt er alles lezen over de ervaringen van klanten die u reeds zijn voorgegaan.