Uw werknemers willen online werken?

Tegenwoordig is bijna iedereen al bekend met de term online werken. deze manier van werken wordt echter nog voornamelijk geassocieerd met zzp’ers en freelancers. Als je een eigen bedrijf hebt kun je je werk namelijk uitvoeren waar je maar wilt. Maar ook als je in vaste loondienst bent kun je in veel gevallen gewoon online werken volgens Desktop To Work. Dit bedrijf ontwikkelt software voor andere bedrijven die het hun werknemers makkelijk maakt om hun werk op afstand uit te voeren. Er zijn namelijk super veel bedrijven die een kantoor hebben waar hun werknemers de hele dag zitten te werken, terwijl deze exact hetzelfde werk ook prima vanuit huis zouden kunnen doen. Dit levert veel voordelen op, zoals:

  • Werknemers hoeven niet meer te forenzen en dat scheelt tijd (en geld!)
  • Werknemers worden stukken flexibeler
  • Ze kunnen in de pauze bijvoorbeeld de kinderen van school halen
  • Ze werken vaak geconcentreerder als ze niet in die drukke kantoortuin zitten

Bovendien kunnen veel werknemers het simpelweg erg waarderen als ze zo nu en dan de mogelijkheid tot online werken hebben omdat dit ze veel vrijheid geeft. Het is ook wel een beetje ouderwets om van iedereen te verwachten dat ze op hele stipte tijdstippen op kantoor zijn. Zeker nu de online ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, en er systemen zoals die van Desktop To Work bestaan.

Online werken in de cloud

Op zich kunnen veel mensen zonder er al teveel voor hoeven regelen hun werk ook vanuit huis uitvoeren. Uw werknemers willen online werken?Het nadeel is echter dat je voor online werken wel bij alle bestanden moet kunnen en nog steeds al het werk van de verschillende mensen op elkaar moet afstemmen. Daarom is het slim om via Desktop To Work te werken in de cloud. Alle bestanden die je nodig hebt staan dan online opgeslagen en iedere persoon die inlogt in het systeem kan erbij. Deze bestanden blijven altijd up-to-date, wie er ook aan werkt, en dat is wel zo handig. Door middel van het systeem van Desktop To Work zijn alle computers, ondanks dat iedereen vanuit huis werkt, alsnog met elkaar verbonden en dat maakt online werken ineens wel heel interessant. 

De voordelen van Desktop To Work

Online werken kan gemakkelijk en snel geregeld worden via Desktop To Work. Maar waarom zou je voor hen kiezen in plaats van voor een ander bedrijf? Desktop To Work biedt handige pakketten voor bedrijven van verschillende groottes. De ruimte die je nodig hebt (onder andere in de cloud) voor online werken verschilt namelijk per onderneming. Je kunt indien gewenst klein starten en vanzelf doorgroeien naar een groter pakket. Als jouw bedrijf groeit, groei je bij Desktop To Work automatisch mee, en dat is wel zo handig. Bovendien regelt Desktop To Work voor jou alle licenties en het onderhoud van de software, dit zit allemaal inbegrepen in de prijs. Je hoeft je dus nooit meer druk te maken of alle software die je gebruikt nog up-to-date is. Daardoor hoef je dus ook niet bang te zijn voor virussen of hackers. Desktop To Work staat garant voor een zeer veilige opslag van alle bedrijfsgegevens, online werken dus, maar dan met de voordelen van een echt kantoor.