Vergaderen in Overijssel op een unieke locatie

De naam klinkt nogal Duits, maar als u bij ons gaat vergaderen in Overijssel met uw hele team, dan komt u er al snel achter hoe de gastvrijheid in deze prachtige provincie in elkaar steekt. Want op hetschwarzwald.nl kunt u namelijk de plek bij uitstek vinden waar u absoluut eens moet komen vergaderen in Overijssel. U vindt deze gelegenheid namelijk in Rijssen, nabij Almelo. Op de grens van de heerlijke streken Salland en Twente bent u van harte welkom met uw hele bedrijf om eens te komen vergaderen in Overijssel. De Sallandse heuvelrug is dichtbij dus mocht u even lekker willen brainstormen, dan raden we het aan om van te voren of tijdens het vergaderen in Overijssel even een wandeling dan wel fietstocht te maken. Het kan absoluut helpen om met nieuwe sprankelende ideeën te komen. Daarna weer lekker bijkomen of opwarmen in onze vergaderruimte onder het genot van een kop koffie, kop thee en een lekker plakje cake? Dat regelen we natuurlijk allemaal voor u. Dus kijk snel op onze website en profiteer van deze mogelijkheid. Overigens kunt u niet alleen hier komen vergaderen in Overijssel, want deze ruimte is gelegen op een prachtige locatie. Een trouwlocatie is het dan ook zeker en daarnaast kunt u er ook prima een vrijgezellenfeest en personeelsfeest organiseren.

Kom ook eens vergaderen in Overijssel

Met maar liefst 5 vergaderzalen is er plaats voor 5 bedrijven tegelijkertijd. U zult dankzij de ruimtelijkheid niet eens merken dat er meerdere mensen op dat moment vergaderen in Overijssel, in het Schwarzwald om precies te zijn. Dit is natuurlijk de naam van het gebouw en is genoemd naar de bouwstijl van de huizen zoals men dat in het grote bos in het zuiden van Duitsland aantreft. Wist u dat we een uitzonderlijk restaurant bezitten? Het maakt onderdeel uit van de vergaderruimtes. Dus u kunt er tijdens de lunch blijven zitten. We verwennen u en uw team graag. Ook kunt u na de vergadering blijven om te genieten van een uitvoerig diner, vaak bestaande uit plaatselijke streekgerechten. Altijd al eens willen weten wat er in Overijssel op de kaart staat? En wilt u eens weg uit die drukke Randstad? Kom dan vergaderen in Overijssel en kies voor Rijssen. U gaat er absoluut geen spijt van krijgen. Velen zijn u dan ook al voorgegaan en hebben geprofiteerd van de uitstekende vergaderzalen, de faciliteiten en de gastvrijheid van ons personeel. Wat bieden we u nog meer aan? Een greep uit de diverse voordelen:

  • Gratis Wi-Fi verbinding voor iedereen en ook gratis airco en audiomogelijkheden,
  • Na het vergaderen in Overijssel kunt u bij ons blijven slapen in het hotelgedeelte,
  • Vanzelfsprekend kunt u gratis parkeren op ons eigen terrein,
  • En u kunt komen vergaderen in Overijssel vanaf 10 personen tot maar liefst 150 personen!

Dit is niet alleen een perfecte vergaderplek

U wilt dus komen vergaderen in Overijssel. Omdat u hier wellicht graag het fijne van wilt weten is het handig om ons even te contacteren. We kunnen u mondeling al een prijsschatting geven dus bel ons op of stuur een e-mail. Vergeet u niet dat dit ook een mooie trouwlocatie is? En voor diverse soorten feestjes kunnen we u vast en zeker van alle gemakken voorzien. We geven u de laagste prijsgarantie terwijl u voor de volle honderd procent in de watten wordt gelegd en wordt vermaakt. Niet voor niets worden we als beste beoordeeld. Wellicht dat u nadien ook een beoordeling wilt achterlaten. Dat weten wij zeer te waarderen. Doe alvast een aantal sfeerimpressies op door onze sociale media te bezoeken.