Vouwgordijnen online bestellen

Voor gloednieuwe vouwgordijnen hoeft u niet meer buiten de deur. Vouwgordijnen online bestellen is nu mogelijk bij BlindDesign. Deze online gordijnspecialist biedt de diensten aan via de website blinddesign.nl. Hier kunt u via de webshop de vouwgordijnen samenstellen die u het beste vindt passen in uw woning. Na jaren ervaring bieden zij nu ook deze verkoop via het internet aan. U geeft via de website de maten door en het type stof van uw keuze. Vouwgordijnen en gordijnen op maat zijn steeds meer onderdeel geworden van BlindDesign. Ook hierin streven zij ernaar de beste kwaliteit te leveren zodat u de beste producten in uw huis kunt ophangen. Qua materiaal en techniek kunt u verzekerd zijn van het beste waarmee uw woning gedecoreerd kan worden. Het assortiment op het gebied van vouwgordijnen is verrassend uitbreid. Wanneer u de informatie op blinddesign.nl doorneemt, dan is het duidelijk dat u te maken heeft met kwaliteit op het gebied van vouwgordijnen online bestellen.

Vouwgordijnen online bestellen, de beste inspiratie

Mocht u nog niet weten wat voor stof uw voorkeur heeft, dan biedt BlindDesign voldoende inspiratie voor uw huis. Op de website vindt u diverse soorten raamdecoratie en de afbeeldingen die hierbij horen. Naast het type, kleuren en stoffen is ook te zien hoe deze te stylen zijn in het huis. Aan de hand van de afbeeldingen kunt u zien hoe de vouwgordijnen te combineren zijn in allerlei interieurs. BlindDesign toont foto’s waarop u kunt zien hoe de vouwgordijnen kunnen staan in uw huis. Het is ongelooflijk hoeveel soorten beschikbaar zijn, zo heeft u de keus uit de volgende opties bij vouwgordijnen online bestellen:

  • Vouwgordijnen met bies: hierbij zit een rand om het vouwgordijn die de stof kan beschermen tegen viezigheid. Daarnaast geeft de bies het gordijn ook een decorerende rol die de uitstraling exclusiever maken.
  • Verduisterende vouwgordijnen: dit is ideaal voor in de slaapkamer zodat de ruimte echt donker wordt. Door het verduisterende valt u eerder in slaap en zal u langer slapen. Hiervoor wordt een extra voeringstof toegevoegd aan het gordijn om het verduisterende effect optimaal te maken.

BlindDesign geeft bij het vouwgordijnen online bestellen de mogelijkheid te kiezen uit vier confectiemodellen.

  • Baleinen aan de achterzijde
  • Baleinen aan de voorzijde
  • Afwerking onderzijde met volant
  • Afwerking onderzijde zonder volant

Een ander bijzonder product van BlindDesign zijn de elektrische vouwgordijnen. Dit sluit helemaal aan bij de moderne en technologische wensen die steeds meer consumenten hebben. Zelfs gordijnen kunnen hierbij niet achterblijven. Deze modellen zijn ideaal als de vouwgordijnen op een plek gaan hangen waar u moeilijk bij kunt. Welke uitvoeringen u ook wilt, u kunt deze vouwgordijnen online bestellen via de website blinddesign.nl.

Met de tijd mee

Het is mooi te zien hoe door vouwgordijnen online bestellen BlindDesign met de tijd mee gaat. Niet alleen vanwege de mogelijkheid vouwgordijnen online bestellen. De overzichtelijke website draagt goed bij aan het moderne imago die zij willen geven aan de gordijnen. Bij ieder type op de website staat aangegeven hoe zij bijdragen aan het interieur. Indien de foto’s en beschrijving voor u nog niet duidelijk genoeg zijn, kijk dan de filmpjes die zij op de website hebben gezet. Mocht de informatie op de website nog niet voldoende zijn voor vouwgordijnen online bestellen, dan kunt u op andere wijze het advies vragen van de specialisten van BlindDesign. Service staat bij hun hoog aangeschreven en zij bieden het volgende voor de klanten:

  • Ruime stoffen collectie
  • Denken met u mee
  • Inmeten en montage
  • Garantie

Met name het laatste is van belang voor de elektrische uitvoeringen. BlindDesign geeft u graag advies bij vouwgordijnen online bestellen. Neem hiervoor gerust contact op met hun adviseurs en deskundigen via blinddesign.nl.