We leveren goedkope bedrukbare keycords

Wilt u investeren in keycords voor uw personeel? Of wilt u keycords uitdelen tijdens een jaarbeurs aan geïnteresseerde bezoekers? Bezoekers aan een jaarbeurs komen vaak ook voor de gratis cadeaus. Het is daarom belangrijk om met een uniek en origineel cadeau op de proppen te komen zodat het niet na afloop in een la verdwijnt. Denk daarom in de eerste plaats aan de producten van promoboer.nl en in de tweede plaats aan onze keycords. Want ook als u de keycords niet ziet zitten dan hebben we alsnog een keur aan overige producten die u bedrukt en onbedrukt kunt bestellen. Niet alleen verkopen we trouwens relatiegeschenken, we bieden u tevens een keur aan promotiemateriaal en de productie van unieke displays. We willen het aldus even met u hebben over onze keycords. Dit zijn koorden van stevig materiaal, doorgaans polyester, die u in diverse lengtes kunt bestelen. U doet ze om uw nek en u kunt er een pas of sleutelbos aan hangen. Ideaal voor caissières die de sleutel van het kassakantoor bij zich dragen. Maar ook voor openbare gelegenheden waar er voor het personeel een aparte ingang is. We denken aan kantoren, ziekenhuizen en musea. Met een speciaal pasje kunnen ze zichzelf toegang verlenen zonder dat ze eerst al hun zakken moeten afzoeken. Dat is verleden tijd dankzij onze handige keycords die u aan al uw collega’s kunt uitdelen.

Keycords zijn handig voor personeel en klanten

Naast het feit dat deze keycords het leven van uw personeel een stuk eenvoudiger maakt, is er nog een andere reden om te investeren in dit product. U kunt ze namelijk door Promoboer laten bedrukken. Uw personeel loopt als wandelende reclamezuilen. En dat maakt dit product tevens een geschikt reclameartikel. Deel ze uit tijdens een speciale aanbieding of een jubileum in uw winkel of geef ze weg tijdens een jaarbeurs of conferentie. Voorzie de keycords bijvoorbeeld van:

  • Adres- en contactgegevens. Maar houdt het dan wel kort dus maak een keuze tussen bijvoorbeeld de bedrijfsnaam, de websitenaam en e-mailadres,
  • Plaats een slagzin op het koord mits het koord breed genoeg is,
  • Of laat op een strategische plek het bedrijfslogo afdrukken.

U kunt allereerst de keycords uitzoeken die u graag wilt kopen. Want niet alleen leveren we ze in alle kleuren van de regenboog, we kunnen ze tevens van allerlei materiaal vervaardigen. Polyester koorden komen aldus het meeste voor en is tevens de goedkoopste variant. Maar u kunt ook gaan voor keycords van nylon, satijn, veters en zelfs “woven” koorden. Maak ook een keuze uit de vele accessoires. Zo kan het worden afgesloten met een karabijnhaak, handig als u er een sleutel aan wilt ophangen. Maar het kan ook met een telefoon strap, veiligheidsclip en een afneembare buckle. Nadat u dit allemaal hebt uitgekozen moet u niet vergeten om aan te geven hoeveel u eigenlijk van dit product wilt ontvangen.

Maak vandaag de bestelling, dan sturen we een offerte op

U kunt vervolgens uw aanvraag opsturen. We bekijken de aanvraag en maken een berekening. Vervolgens sturen we u een offerte toe. Gaat u daar akkoord mee? Dan geven we de opdracht door naar onze fabriek in China. De levertijden kunnen we vervolgens schatten. U kunt rekenen op bezorgtijden tussen 1 en 2 week. Vergeet niet om ook eens onze andere producten te bekijken. In principe zijn ze allen te bedrukken en leverbaar in vele varianten. Mocht u nog vragen hebben dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar. Bel of mail hen even op, dan weet u direct waar u aan toe bent als u met Promoboer in zee gaat!