Wij kunnen uw kind opvangen in onze overblijf

Wanneer de school van uw kind een contract heeft afgesloten met Kinderstralen, dan kunnen wij uw kind opvangen tijdens de pauze tussen de middag. Wij beschikken over een team van specialisten dat uw kind zal verwelkomen op de overblijf, als de school van uw kind samenwerkt met Kinderstralen. Wij werken op scholen in maar liefst acht provincies waardoor wij waarschijnlijk ook wel bij u in de buurt te vinden zijn. Wij zorgen er al sinds jaar en dag voor dat ongeveer 15.000 kinderen iedere dag weer de zorg en de aandacht nodig krijgen die zij nodig hebben om weer vol nieuwe energie aan de tweede helft van de dag te beginnen. Wij hebben ervoor gezorgd dat de overblijf voor kinderen iets leuks wordt en onze gemotiveerde medewerkers doen er dan ook alles aan om uw kind een veilige omgeving te bieden. Wij willen u dan ook graag vragen om snel een keer naar onze site Lunchenopschool.nl te komen kijken om meer over ons te lezen. Wij hebben hier namelijk meer over onze visie gepost en ook kunt u hier onze contactgegevens vinden voor wanneer u graag met ons in contact zou willen komen. Wij staan voor u en uw kind klaar om u te helpen. Wij weten precies wat wij moeten doen om uw kind op zijn of haar gemak te stellen. Wij merken dat veel kinderen het vooral in het begin spannend vinden om naar de overblijf te gaan. Gelukkig weten wij hen vaak goed op hun gemak te stellen. Onze mensen werken op vrijwillige basis en wij moedigen hen altijd aan om cursussen en workshops te volgen om de kinderen de zorg en aandacht te schenken die zij nodig hebben. Wilt u meer over onze visie lezen dan kunt u altijd even naar Lunchenopschool.nl komen.

Wij zorgen dat uw kind zich goed voelt op de overblijf

Wanneer u als ouder besluit om gebruik te gaan maken van de diensten die wij van Kinderstralen aanbieden, zullen wij uw kind tijdens de middag opvangen. Wij verstrekken zelf echter geen eten aan uw kind, daar blijft u zelf verantwoordelijk voor. Uiteraard kunt u wel aan ons doorgeven dat uw kind bepaalde diëten heeft of dat het bijvoorbeeld medicatie gebruikt, zodat onze medewerkers daar op kunnen letten. Wij willen u daarom vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om onze contactgegevens te vinden zodat u ons kunt bereiken. Op Lunchenopschool kunt u meer lezen over de mogelijkheden die wij bieden op de overblijf. Hier kunt u meer lezen over hoe wij doorgaans te werk gaan en zo kunt u zien of de overblijf ook iets voor uw kind is. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer op Lunchenopschool.nl te komen kijken want hier kunt u alles lezen over onze overblijf. Kijk voor meer aanvullende informatie even op onze site Lunchenopschool.nl.

Schrijf uw kind in via het contactformulier op onze site

Organiseert Kinderstralen de overblijf op de school van uw kind en wilt u graag uw kind naar onze overblijf laten gaan? Kijk snel op onze site. Wij hebben op Lunchenopschool.nl een contactformulier geplaatst waarmee u meer informatie kunt aanvragen. Kortom:

  • wanneer wij een contract met uw school hebben gesloten kunt u gebruikmaken van onze overblijf
  • wij werken met gemotiveerde vrijwilligers die een veilige omgeving voor uw kind creëren
  • u kunt op onze site meer over de visie van Kinderstralen lezen

Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie even op Lunchenopschool.nl.