Wilt u een wijnfles met een eigen etiket bestellen?

Aan het eind van het jaar geven wij onze relaties altijd een leuk geschenk om hen te bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Dit jaar wilden wij graag iets alcoholisch geven omdat wij gemerkt hadden dat onze klanten wel van een drankje houden. Wij hebben toen gekeken of het mogelijk zou zijn om een wijnfles met eigen etiket te laten maken. Wanneer wij namelijk een wijnfles met eigen etiket zouden geven, zouden wij een heel leuk persoonlijk cadeau kunnen geven. Dat is veel leuker dan wanneer je even naar de supermarkt fietst om daar een flesje van het een of het ander te halen. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens voor een goede prijs een wijnfles met eigen etiket konden laten maken en wij hebben gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van Zintuig.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een wijnfles met eigen etiket willen laten maken. Ook kunt u hier heel veel andere interessante producten vinden, maar daar zal ik u later meer over vertellen. Ik wilde graag weten welke soorten wijnen ik hier allemaal kon kopen. Ik wilde namelijk ook een goede wijnfles met eigen etiket bestellen. Je kunt namelijk wijn in een heel mooie fles aanbieden, maar wanneer de smaak niet goed is, maak je uiteindelijk nog steeds een slechte indruk. Ik en daarom even gaan kijken wat ik allemaal kon vinden over de mogelijkheden van dit bedrijf en toen heb ik op het web gevonden dat de meeste mensen zeer te spreken waren over de smaak van de wijn die je hier kunt kopen. Dat hield dus in dat ik snel contact met deze mensen ben gaan opnemen omdat ik graag bij hen een wijnfles met eigen etiket wilde bestellen. Ik had al een plan gemaakt voor het etiket en ik kreeg toen van een van de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf de vraag om het ontwerp van het etiket even aan hen door te sturen. Dat heb ik gedaan en toen konden zij al heel snel voor mij aan de slag met het maken van de wijnfles met eigen etiket.

Een wijnfles met eigen etiket is een mooi persoonlijk cadeau

Wij hebben uiteindelijk via deze site een wijnfles met eigen etiket besteld en wij waren blij dat wij dit voor een heel goede prijs Wilt u een wijnfles met een eigen etiket bestellen?konden laten doen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om kwaliteit te leveren en dat zie je niet alleen aan het uiterlijk van de fles wijn, maar dat proef je ook aan de wijn. Ik heb namelijk de wijnfles met eigen etiket een keer geprobeerd en ik kan u zeggen dat ik genoot van mijn glaasje troost. 

Wilt u ook een persoonlijk cadeau geven?                          

Wilt u ook een persoonlijk geschenk geven? Dan kunt u altijd even naar:

  • De site van Zintuig.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties aangeboden krijgt
  • Een bestelling plaatsen via deze site 

Wij zijn van plan om hier volgend jaar weer geschenken in te slaan voor onze relaties.