Wilt u overstappen op sim only?

Binnenkort gaat mijn abonnement aflopen van mijn telefoon en dat betekende dat ik nu weer op zoek kon gaan naar mogelijkheden om op een ander abonnement over te stappen. Ik moet u zeggen dat ik het deze keer lastig vond om te bepalen wat ik het beste kon doen want ik had eigenlijk geen nieuwe telefoon nodig en ik wist daarom ook niet of ik wel weer een compleet abonnement wilde afsluiten. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede deal te vinden en ik heb mij daarom goed ingelezen op het internet om te zien wat de mogelijkheden waren om goed, doch voordelig te kunnen bellen. Wanneer je een goede telefoon hebt, dan kun je altijd kijken of sim only iets voor je is. Wanneer je namelijk een abonnement afsluit moet je vaak ook voor de telefoon bestellen die je bij dit abonnement geleverd krijgt. Omdat ik dus nog een telefoon had die het prima deed, ben ik gaan kijken of ik ergens een sim only aanbieding kon vinden. Wanneer je voor sim only gaat, neem je dus alleen maar een abonnement op de belkosten en zit je dus niet met hoge kosten in je maag van het betalen voor je telefoon. Deze maken een abonnement namelijk vaak zo duur. Ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om een sim only mogelijkheid te vinden en ik kan u zeggen dat ik het niet eenvoudig vond om een goede deal te vinden. Iedere provider biedt namelijk tal van opties aan en daarom wilde ik graag weten waar ik de beste deal kon sluiten. Ik heb toen gemerkt dat wanneer ik naar de site van simonly.com zou gaan, ik hier heel veel interessante aanbiedingen zou kunnen vinden. Dat was prettig om te merken want dit maakte het ook veel interessanter om te zien waar ik het meeset voordeel kon pakken. Ik ben daarom door het aanbod op deze site gaan bladeren en ik heb toen gezien dat je hier voor heel weinig geld een sim only mogelijkheid kunt vinden. Dat was voor mij heel interessant en ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb. 

Hier leest u alles over sim only

Wanneer u ook meer over sim only wilt weten, dan raad ik u aan om een keer naar de site van simonly.com te gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag op hun belkosten willen besparen en ik kan u zeggen dat ik hier uiteindelijk ook een heel goede sim only deal heb weten te vinden. Ik ben daarom blij dat ik op sim only ben overgestapt want ik denk niet dat ik op een andere manier voor minder geld zo goed had kunnen bellen. 

Wat past het beste bij u? 

Kijk ook nog even op de site van simonly.com wanneer u ook graag op sim only wilt overstappen. Ik kan u dit aanbevelen omdat:

  • u zo veel minder geld per maand hoeft te betalen 
  • u waarschijnlijk heel veel meer kunt bellen 
  • u zo veel duurzamer leeft 

Kijk snel even op simonly.com.