Zoekt u een goede camping met privé sanitair?

Wij hebben dit jaar besloten dat wij niet naar het buitenland zouden gaan. Wij vinden het namelijk erg onzekere tijden en wij lazen in het nieuws dat sommige regio’s ineens van kleur kunnen veranderen en dan moet je ineens twee weken in quarantaine. Dat wilden wij voorkomen en daarom zijn wij gaan kijken of wij in eigen land iets moois konden vinden. Wij hebben toen bekeken of wij een mooie camping met prive sanitair konden vinden. Wij wilden namelijk graag een camping met privé sanitair vinden omdat wij geen zin hadden in veel gedoe en als je dan een camping met prive sanitair hebt, dan kun je gewoon je gang gaan zonder dat je steeds bang moet zijn dat je ziektes van anderen oploopt. Ik ben daarom even op het internet gaan kijken waar ik een mooie camping met prive sanitair kon vinden en ik heb toen gezien dat ik op CampingDeBerken.nl zo ongeveer alles kon vinden wat wij zoeken in een goede camping. Deze camping in Drenthe heeft alles wat je nodig hebt om met het hele gezin een mooie vakantie te beleven. Je kunt hier terecht met jonge kinderen want er zijn heel veel speeltoestellen op deze camping en ook is er een animatieteam. Dat zorgt er voor dat je er zeker van kunt zijn dat je kinderen zich altijd kunnen vermaken. Wij lazen dat er ook animatie is wanneer het weer wat minder is en dus konden wij er zeker van zijn dat wij een mooie vakantie zouden kunnen beleven op deze camping met privé sanitair. Wij hebben daarom gelijk even contact gelegd met de mensen van deze camping en wij hebben gevraagd of wij nog een plekje konden reserveren. Wij kregen te horen dat dat mogelijk was en dus hebben wij gelijk een boeking gemaakt op deze camping met privé sanitair. Wij zijn blij dat wij dat gedaan hebben want wij hoorden van anderen dat het bijna onmogelijk was om in die periode nog een camping met privé sanitair te vinden met vrije plaatsen.

Deze camping met privé sanitair was perfect

Wij hebben de vakantie inmiddels weer achter de rug en wij hebben een heel goede tijd gehad op deze camping met privé sanitair. Wij zijn helemaal tot rust gekomen en het was een luxe om op een camping met privé sanitair te zitten waar de kinderen zich ook optimaal konden vermaken. Wij kunnen daarom iedereen aanraden om ook een keer te kijken of u op deze camping met privé sanitair zou willen komen genieten.

Wij komen nog een keer terug

Wij hebben genoten op deze camping met privé sanitair en wij willen daarom graag nog een keer terugkomen omdat:

  • Wij deze camping heel erg fijn vonden
  • Drenthe heel veel moois te bieden hebben
  • Onze kinderen heel erg genoten hebben van de vakantie

Mocht u meer willen weten over deze camping met privé sanitair, dan kunt u altijd even naar de site CampingDeBerken.nl surfen. Daar vindt u namelijk ook foto’s.