Zonder dakdragers kunt u niets met uw dakkoffer

De kerstvakantie staat alweer voor de deur? Gaat u dit jaar op wintersport en gaat u dit jaar op vakantie? Koop dan dakdragers en dakkoffers die u op het dak van uw auto kunt plaatsen. Hebt u een SUV of een stationwagen? Of hebt u een wat kleiner model zoals een hatchback dan wel een sedan? Voor ieder merk en ieder model kunt u bij alleskanmee.nl perfecte dakdragers vinden. Dit zijn de accessoires die u nodig hebt om de koffer op uw dak vast te zetten. Die klikt u immers niet zo eenvoudig vast op het dak van uw auto zonder dakdragers. Dit is dan ook een systeem dat voor ieder model weer anders werkt. Afhankelijk van de dakkoffer dat u gebruikt kunt u ook op zoek gaan naar dakdragers die er het beste bij aansluiten. In dat geval zoekt u dus niet zo zeer op merk of model maar op uw huidige dakkoffer. Handig als u dit jaar een nieuwe auto hebt gekocht, maar wel uw oude koffer wilt blijven gebruiken. Het is daarom ook een optie om op het type drager te zoeken. Zo verkopen wij zowel open als gesloten dakrails. Hebt u hier overigens maar weinig kaas van gegeten en kunt u wel enig advies gebruiken? Bekijk dan ons handige instructiefilmpje of neem even contact op met onze klantenservice. Mocht u trouwens enkel bepaalde accessoires missen dan kunt u eventjes tussen de dakdragers accessoires kijken. Want daar vindt u artikelen zoals ladderrollen, ladderrolsteunen en lading stoppers.

Kies de dakdragers uit op merk en model

Eenvoudig dakdragers uitzoeken? Het was op onze website nog nooit zo eenvoudig. Want u klikt eerst op deze categorie. Vervolgens klikt u op uw huidige automerk en daarna zoekt u uw model op. U vindt vervolgens direct de dakdragers van de merken die aan deze afmetingen voldoen. U vindt technische specificaties en de prijs. Ook krijgt u tips over de dakkoffers die u er het beste bij kunt kopen. Handig als u nog geen koffers hebt. Hebt u een keuze kunnen maken? Maar hebt u nog wel enige vragen? Dan kunt u ons direct even opbellen. Ook per mail staat onze klantenservice voor u klaar. Tevens bent u van harte welkom in onze winkel in Den Bosch. De exacte openingstijden vindt u natuurlijk op de website terug. Bestel dan uw dakdragers zodat u ze morgen al kunt monteren. Mocht u bijvoorbeeld een foutje hebben gemaakt, dan hebt u namelijk nog drie dagen om ze terug te sturen. U krijgt dan direct uw geld terug zodat u het nogmaals kunt proberen. Een bestelling plaatsen is overigens erg eenvoudig. U kunt op het formulier al uw adres- en contactgegevens invullen en daarna betalen door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal, creditcard of een andere digitale betaalservice.

We leveren standaard binnen 1 werkdag

Als u voor 16:00 uur op werkdagen hebt besteld, dan krijgt u uw producten de volgende werkdag al thuisbezorgd. Want we hebben alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Voor vertegenwoordigers die erg veel monsters meenemen onderweg zijn deze dakdragers een ware uitkomst en dat geldt natuurlijk ook voor grote gezinnen die met zijn allen op vakantie gaan. Denkt u er wel aan dat u het gewicht op het dak in de koffers goed verdeeld? Dan is de auto goed uitgelijnd en kunnen er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Mocht u overigens geïnteresseerd zijn in totaal andere auto-accessoires dan doet u er wellicht goed aan om even te kijken tussen de:

  • Fietsendragers,
  • Skidragers,
  • Trekhaken,
  • Kabelsets,
  • Maar ook sneeuwkettingen en wieldoppen.
  • Lees meer…