Zou u graag een goede coach opleiding willen volgen?

Ik werk voor een heel groot bedrijf en wij hebben ieder jaar de mogelijkheid om een opleiding of een cursus te volgen. Ik ben sinds een jaar werkzaam als manager en dat bevalt mij heel goed want ik merk dat ik op dit terrein nog heel erg veel kan leren. Ik heb namelijk gemerkt dat het coachen van mensen een hele kunst is die niet iedereen van nature onder de knie heeft. Ik ben daarom gaan kijken of ik een coach opleiding zou kunnen volgen. Ik heb vrienden die ook manager zijn en zij hebben ook een coach opleiding gevolgd en van hen heb ik daar alleen maar heel positieve berichten over gehoord. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede coach opleiding zou kunnen volgen en ik heb toen op het internet gekeken naar mogelijkheden. Ik heb gezien dat ik het beste even naar de site van Counselling.nl kon gaan want op deze site kun je heel goede opleidingen vinden. Ik heb gezien dat je hier een coach opleiding voor beginners kunt volgen en ook kun je hier een coach opleiding voor gevorderden vinden. Ik ben gaan kijken wat het beste voor mij zou zijn. Ik had weliswaar nog nooit een coach opleiding gevolgd, maar ik meende toch dat ik ook geen beginner meer was. Ik heb daarom even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat ik het beste kon doen en toen heb ik te horen gekregen dat de coach opleiding voor gevorderden voor mij waarschijnlijk het beste zou zijn. Ik heb mij daarom ook meteen opgegeven voor deze coach opleiding en ik was blij om te merken dat ik al heel snel kon beginnen. Ik wilde namelijk graag aan mijzelf werken omdat ik merkte dat ik op een plateau stond op mijn werk. Ik had niet meer het gevoel dat mijn ontwikkelingscurve stijgende was en dat is niet een fijn gevoel.

Deze coach opleiding heeft mij veel gebracht

Ik heb gemerkt dat wanneer je bij deze mensen een coach opleiding volgt, je echt heel veel interessante dingen leert. Ik heb heel veel zelfinzicht opgedaan en ik heb ook heel goed geleerd hoe ik anderen kan aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen. Ik vond de coach opleiding dan ook een heel goede keus en ik zou iedereen willen aanraden om ook een coach opleiding te volgen wanneer u ook mensen moet aansturen. Ik heb gemerkt dat ik nu veel meer uit mijn mensen kan halen en dat is ook voor deze mensen zelf een heel fijne ervaring.

Wilt u meer weten?

Als u graag meer wilt lezen over de coach opleiding voor zowel beginners alsook voor gevorderden, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar de site van counselling.nl te gaan surfen
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier krijgt aangeboden
  • Uw inschrijving meteen via deze site te regelen

Ik ben heel blij dat ik deze coach opleiding heb gevolgd want ik heb heel veel geleerd.