5 voordelen van een draadloze camera

Wanneer je op zoek gaat naar een camera, merk je dat er erg veel op de markt is. Kleine camera’s voor in de garage, maar ook grote systemen voor de beveiliging van je hele hebben en houwen. Voor je een beslissing maakt, is het goed om te bepalen welk type camera het best bij je past. Je kunt kiezen voor een bekabeld exemplaar, of voor een draadloze camera. In dit artikel lees je 5 voordelen van een draadloze camera:

  • Geen kabels!
  • Makkelijk te verstellen
  • Beelden direct te bekijken
  • Minder kans op een defect
  • Uitstekende beeldkwaliteit

Het eerste voordeel van een draadloze camera is natuurlijk geen verrassing: nergens meer kabels! Nooit meer rommel in de woonkamer, of een struikelpartij over een loshangende draad. Of wat dacht je van het stofzuigen? Je leven wordt zoveel makkelijker als je niet eerst alle kabels moet verplaatsen voor je kunt beginnen! Er zijn tal van redenen te bedenken waarom kabels uit de mode zijn, maar volgens mij is het punt gemaakt! Een tweede voordeel is dat je dit type camera heel makkelijk kunt verstellen is. Dat kost je hooguit een paar minuten. Bij een model met draad moet je eerst kijken of de kabel lang genoeg is, om vervolgens de hele bende weer netjes af te werken. Een draadloze camera verplaats je in een handomdraai. Je zoekt een nieuw stroompunt, verschuift het basisplatform en klaar is kees! Een derde voordeel is het direct bekijken van beelden. Omdat de camera werkt via het stroomnet, worden de beelden meteen verzonden naar je recorder. Dat betekent dat je eigenlijk een live feed zit te bekijken. Er zit geen vertraging in de beelden! Je weet dus precies wat zich op dat moment afspeelt. Wil jij een draadloze camera aanschaffen? Kijk dan eens op bewakingscamera.nl. Op deze site vind je de beste systemen, tegen zeer schappelijke prijzen!

Draadloze camera: minder onderdelen

Een vierde voordeel van een draadloze camera is de reductie in het aantal onderdelen. Je hebt te maken met minder techniek, dus kan er ook minder kapot gaan. Stel je voor: je koopt een volledig camerasysteem dat je met kabels moet aansluiten. Je werkt de kabels netjes weg, maar na een week gaat er toch een kapot. In de eerste plaats moet je dan een nieuwe kabel kopen -waar je natuurlijk geen zin in hebt-, maar daarbij moet je alles weer loshalen. Je werk van een week was dan helemaal voor niets. Een draadloze camera werkt met één kabel die loopt naar het stroomblok. Dat is het. Eenvoudig te vervangen, geen poespas! Tot slot heeft een draadloze camera een uitstekende beeldkwaliteit. Je bent namelijk niet afhankelijk van een oude kabel die het signaal doorgeeft, maar verzendt de beelden rechtstreeks via het stroomnetwerk. Daardoor kan de resolutie van de beelden veel hoger zijn. Je zult merken dat je haarfijn kunt volgen wat er in het oog van de camera gebeurt, zonder vertraging of hapering. Enthousiast geworden? Surf dan naar bovenstaande site. Weet je niet welk model je moet kiezen, dan helpt de klantenservice je graag verder!

Live meekijken tijdens het spelen

Heb je kleine kinderen, dan kan een draadloze camera uitkomst bieden. Je kunt live meekijken terwijl ze in de tuin aan het spelen zijn, of aan het voetballen zijn op straat. Je kids krijgen de ruimte die ze nodig hebben, maar je houd wel een oogje in het zeil. Waar wacht je nog op? Met een beveiligingscamera maak je jouw leven een stukje beter! Ga direct naar bewakingscamera.nl en plaatst je bestelling. Je krijgt je systeem dan zo snel mogelijk thuisgestuurd.