Uw fiets accu vervangen? Het is eenvoudiger dan u denkt

Wilt u uw fiets accu vervangen? Dat kan nog een lastige klus zijn. Het komt regelmatig voor dat dit nodig is want uw elektrische fiets krijgt in zijn leven nog heel wat te verduren. Nederland is een fietsland en de elektronische variant is aan een absolute opmars begonnen. Dat zorgt er ook voor dat er heel wat inferieure rotzooi de markt heeft overspoeld. Kortom, uw fiets accu vervangen vanwege een goedkoop fietsje is bij ons een bekend verhaal. Maar gelukkig trapt de meerderheid er niet in en kiezen ze voor kwaliteit. Ook dan kan een fiets accu vervangen weleens nodig zijn. Immers, een accu gaat maar tot een aantal keer mee. Uw fiets accu vervangen wij in Meppel, Drenthe dus kijk eens op accureviseren. Zoals de naam al zegt doen wij ook aan revisies en reparaties. Het komt regelmatig voor dat een accu niet meer kan worden opgeladen. Dat betekent echter niet dat dit onderdeel in zijn geheel vervangen moet worden. Doorgaans kunnen we het repareren. Soms moet er een onderdeel vervangen worden, soms is een kabeltje losgeschoten of kapot. Er kan van alles gebeuren en zelfs de oplader kan door veel gebruik sneuvelen. We zoeken dit graag voor u uit dus kom met of zonder afspraak gerust even bij ons langs. Dan gaan we er eens goed naar kijken en gaat het ook zeker lukken om de fiets accu te vervangen dan wel te repareren.

De fiets accu vervangen wij in een handomdraai

Mensen die slecht ter been zijn, tijdelijk of langdurig, willen wel blijven genieten van de natuur. Voor hen is een elektrische fiets een ware uitkomst. Dat geldt ook voor mensen die lange afstanden naar werk en studie moeten fietsen omdat een ander type vervoer niet echt een optie is. Mensen op leeftijd en personen met een chronische ziekte zoals een vermoeidheidssyndroom doen er goed aan om in deze fiets te investeren. Het ondersteunt tijdens het fietsen maar kan ook als motor fungeren zodat u helemaal niet meer hoeft te trappen. Uw fiets accu vervangen wij vervolgens voor u als u merkt dat de accu wel erg snel leeg gaat.

  • Ook als de accu niet meer kan worden opgeladen is het fiets accu vervangen normaal,
  • Bent u gevallen van de fiets of is de fiets omgevallen vanwege het weer? Dan kunnen interne onderdelen beschadigd zijn geraakt,
  • En de ouderdom van de fiets speelt een rol.
  • Genoeg redenen om uw fiets accu te vervangen!

Wij zorgen voor een sneller service, doorgaans terwijl u wacht. U kunt eventueel een leenfiets van ons meekrijgen. Wij houden de kosten zo laag mogelijk zodat u er optimaal van kunt profiteren. U krijgt tevens een jaar garantie op uw aankopen inclusief de reparaties. En natuurlijk geven we graag deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe fiets. Niets moet bij ons, alles mag!

Waar wacht u nog op? Kom snel met de fiets naar Meppel

Maak even een afspraak of bel voor meer informatie met onze klantenservice. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een e-mail te sturen. U hoort zo snel mogelijk van ons en daarnaast kunt u ons volgen op Facebook en Twitter. Ten slotte kunt u ons zelfs via WhatsApp snel een berichtje sturen. Dankzij de snelle en voordelige service zit u weer snel op de fiets en kunt u gaan genieten van het prachtige landschap dat Drenthe, Flevoland en Overijssel te bieden hebben. Wij prefereren een revisie want dat is natuurlijk veel beter voor het milieu. Daarom bekijken we altijd eerst of dit een optie is.