Een huis kopen zonder eigen geld

Veel jonge stellen vragen het zich af: Kan ik wel een hypotheek afsluiten en een huis kopen zonder geld? Dit is zeker mogelijk! Lees verder op lexwonen.nl om alle mogelijkheden eens door te lezen. Hier zitten natuurlijk wel voorwaarden aan, maar het is voor vele jongeren al prettig genoeg dat er een mogelijkheid bestaat om een huis te kopen zonder eigen geld, want een spaarrekening van €10.000 – €20.000 hebben we natuurlijk niet allemaal. Dit maakt het voor veel jongeren dus erg moeilijk om een huis te kopen, omdat ze dit spaargeld op zo een jonge leeftijd gewoon niet hebben.

Normale procedure

U heeft al een tijdje in een huurwoning gewoond en wilt nu een eigen huis kopen. Of misschien is dit de eerste keer dat u uit huis gaat of samen met iemand een koopwoning wilt. Spannend, maar erg leuk. Voordat u een huis gaat kopen, is het wel verstandig om uw financiële mogelijkheden op een rij te zetten. Op het gebied van hypotheken is sinds het jaar 2013 veel veranderd. Voorheen was het mogelijk om veel meer hypotheekvormen af te sluiten met een hypotheek rente aftrek. Wij gaan het trouwens hebben over een huis kopen zonder eigen geld. Dit is nu belangrijk, omdat het voor veel meer mensen een kans creëert.

Huis kopen zonder eigen geld

Zoals we net al hebben verklapt, het is zeker mogelijk om een huis te kopen zonder eigen geld. Hier hangen wel een aantal voorwaarden aan, want u kunt niet altijd een huis kopen zonder eigen geld. U koopt een huis zonder eigen geld, mits:

  • De woning een bekende marktwaarde heeft, en hiermee bedoelen we niet de vraagprijs, want dit is geen marktwaarde
  • Het bod dat uitgebracht wordt, moet onder de marktwaarde liggen
  • Het bod dat is uitgebracht, geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koop akte wordt vermeld ter hoogte van het bod, INCLUSIEF de kosten

Lex Wonen helpt u graag bij het kopen van een huis zonder geld. We helpen u bij elke stap en willen er altijd voor zorgen dat we voldoen aan uw behoeftes. Wij analyseren de markt en weten wanneer er een huis beschikbaar is die te kopen valt zonder veel eigen geld. Dit komt dus, omdat we ervoor zorgen dat er een bod wordt uitgebracht onder de marktwaarde van een huis.

Een volgorde van een huis kopen zonder eigen geld:

  • Eerst maakt u een hypotheekberekening op de website van Lex Wonen
  • U vraag, via de website van Lex Wonen, een BKR document op
  • We brengen samen een bod uit op het te kopen huis, die we eerst samen bespreken
  • U mailt ons een werkgeversverklaring en een up to date salaris strook

Dit maakt het leven voor veel mensen een stuk leuker en is een kans om meer te kunnen genieten. Een huis kopen is nou eenmaal veel voordeliger dan een huis huren. Al het geld dat u investeert in uw eigen huis, kunt u vervolgens bij de verkoop weer terugverdienen. Een huis is geen koop, maar een investering! Dankzij onze aanpak kunt u een huis kopen zonder eigen geld. Vraag ons naar de voorwaarden en we gaan daarna samen op zoek naar uw ideale woning!

Lees meer…