Op zoek naar zeskamp spellen?

Heb je behoefte aan zeskamp spellen? Is het aan jou om iets te organiseren? Moonen Attractie helpt je er graag bij. Op de website attractie.com vind je meer informatie. Moonen Attractie biedt diverse spellen en spullen aan. Het is de moeite waard om eens op de website te kijken. Wellicht is het nú aan jou om iets te organiseren, of ben je van plan dit later pas te doen? Je kunt genoeg inspiratie opdoen door eens te kijken wat voor zeskamp spellen worden aangeboden bij Moonen Attractie. Zelf heb ik ook een aantal zeskamp spellen gehuurd. In dit artikel zal ik vertellen waarvoor ik deze heb gehuurd. Ook geef ik aan waarom het me zo is bevallen.

Moonen Attractie voor al je zeskamp spellen

Zit je in de organisatie van een sportkamp? Of organiseer je het brugklaskamp? Hebben jullie familieweekend of een bedrijfsuitje? Is het aan jou om alles te regelen? Bij deze kan ik je gerust stellen. Je staat er namelijk niet alleen voor. Met de zeskamp spellen van Moonen Attractie heb je al snel een leuke invulling voor een middagje actief zijn. MoonenAttractie.com biedt ruim 2500 attracties aan! Hier zit dus altijd wel wat tussen voor jou. Een zeskamp organiseren is ook een leuk idee. Doordat het zes verschillende attracties bevat, zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Er zijn simpele, maar ook wat complexere attracties. Zo kan jong en oud mee doen. Moonen attractie heeft het grootste aanbod van heel Nederland én België. Het bedrijf heeft twee vestigingen. De vestiging in Nederland zit in Waalwijk. De vestiging in België zit in Gooreind-Wuustwezel. Op de website van Moonen Attractie tref je een promotiefilmpje aan. In dit filmpje is duidelijk te zien wat Moonen Attractie precies doet en wat ze aanbieden. Het geeft een concreet beeld van hoe de samenwerking met het bedrijf er uit zou komen te zien. De zeskamp spellen van Moonen Attractie zijn de meeste veilige van de hele Benelux. Echter biedt Moonen Attractie meer aan dan zeskamp spellen, namelijk ook het volgende:

  • Springkussens
  • Opblaasbare boardings
  • Draaimolens
  • Rodeo’s
  • Promotionele objecten
  • Speciale effecten
  • Hindernisbanen
  • Nog veel meer!

Mijn samenwerking met Moonen Attractie

Zelf ben ik trainster bij een volleybalvereniging. Deze vereniging organiseert jaarlijks een jeugdkamp. De begeleiding bestaat vooral uit trainers, bestuursleden en vrijwilligers. Er werd aan mij gevraagd of ik ook mee wilde, als begeleider. Iedereen neemt een eigen taak op zich. Mij werd vriendelijk gevraag of ik de zaterdagmiddagactiviteit wilde bedenken. Ik koos voor de zeskamp spellen van Moonen Attractie. De kinderen waren het meest enthousiast over de stormbaan met hangbrug. Er was 3,5 uur uitgetrokken voor de zaterdagmiddagactiviteit. Dit leek me ruim voldoende, maar dat bleek niet het geval. De kinderen hebben van twaalf uur tot zeven uur gespeeld op de zeskamp spellen! Het was dus een geslaagde keuze. De ingehuurde kok vond het minder leuk, aangezien het programma behoorlijk uitliep. Ik vind het altijd spannend om evenementen te organiseren, maar dankzij Moonen Attractie heb ik een goede ervaring opgedaan. De organisatie was duidelijk in de communicatie en hanteert voordelige prijzen voor de zeskamp spellen. Dit maakt dat ik iedereen zou aanraden om zeskamp spellen te huren bij Moonen Attractie!