Een makkelijke scooterlease

Ben jij op zoek naar de manier om te kiezen voor een scooterlease? Dan hebben wij de tip voor je! Je bent hiervoor namelijk aan het juiste adres bij het bedrijf Polderscooter. Een scooterlease betekent dat jij op zeer korte termijn al je eigen scooter kunt hebben zonder dat je hiervoor in een keer een heleboel geld neer moet leggen. Bij een scooterlease heb je wel al op zeer korte termijn je eigen scooter, maar je betaalt deze over een langere termijn af. Bij de Polderscooter kun je bijvoorbeeld kiezen voor het afbetalen binnen:

  • 12 maanden
  • 36 maanden
  • 60 maanden

Ook behoort het tot de opties om af te betalen binnen 24 maanden en 48 maanden. Uiteraard zal het bedrag dat je per maand afbetaalt afhangen van de termijn waarvoor je kiest en ook voor welke soort scooter je gaat en wat het totale aanschafbedrag hiervan is. Bij de Polderscooter hebben ze 80 modellen waar je uit kunt kiezen. Heb jij al een bepaald model in gedachten? Dan is de kans heel erg groot dat ze deze hebben bij de Polderscooter. Misschien heb jij nog geen idee voor welke scooter je wilt gaan voor jouw scooterlease. Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website of kom langs in de showroom.

Hulp bij jouw scooterlease

Het is tegenwoordig heel erg makkelijk om te kiezen voor een scooterlease. Zeker als je ervoor kiest om dit te doen via het bedrijf Polderscooter. Je kunt het allemaal rustig vanuit je eigen huis regelen, maar als je het prettiger vindt om hiervoor langs te komen in de showroom, dan behoort dat dus ook tot de mogelijkheden. Het is maar net waar jij de voorkeur voor hebt. De een weet al precies wat hij of zij hebben wilt en vullen direct het formulier op de website in. Een ander heeft net iets meer tijd en informatie nodig. Uiteindelijk is het natuurlijk allemaal aan jou om dit op de best mogelijke manier te regelen. En als je ergens vragen over hebt met betrekking tot de scooterlease, dan kun je daarover natuurlijk contact opnemen met een van de medewerkers. Zij staan je graag te woord en kunnen je van een uitstekend advies voorzien. En hiervoor hoef je echt niet per se langs te komen in de showroom. Ook via de website kun je dat allemaal heel erg makkelijk regelen.

Maak het snel in orde

Het kiezen voor een scooterlease begint met het invullen van het betreffende formulier op de website. Bij de Polderscooter zullen ze hier dan naar kijken en jou per post een passende offerte opsturen. Wist je dat het al mogelijk is om te kiezen voor een scooterlease voor € 10 per maand? Dat is natuurlijk geen geld! Het bedrag dat je uiteindelijk per maand zult aflossen is van een aantal dingen afhankelijk en daarom is het dus belangrijk om het formulier in te vullen. Ga je uiteindelijk akkoord met de offerte die ze je hebben opgestuurd? Dan onderteken je deze en je stuurt deze terug met de gevraagde stukken. Het duurt dan 5 werkdagen om de scooter op jouw naam te zetten en daarna is de scooterlease helemaal in orde. Het is ook fijn om te weten dat je tijdens de lease periode ook extra boetevrij kunt aflossen. We raden je daarnaast aan om ook een Allrisk verzekering af te sluiten. Dit kost je misschien net iets meer per maand, maar je bent dan wel gedekt voor een heleboel kosten. Wanneer er dan iets mis gaat, dan hoef je je daar vaak geen zorgen over te maken.