Lexbruns.nl is het adres voor duurzame architectuur

De laatste jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor duurzame architectuur. Dit komt voort uit het feit dat steeds meer mensen bewust worden van het feit dat er iets moet veranderen aan ons leefpatroon willen wij deze aarde op een goede manier kunnen overdragen aan de volgende generaties. Ik ben Lex Bruns en ik heb mij gespecialiseerd in duurzame architectuur. Wat is duurzame architectuur? U kunt mij inhuren om een woning voor u te ontwerpen die geheel duurzaam is. Uiteraard kunt u mij ook vragen om een woning voor u te ontwerpen die grotendeels duurzaam is. Iedere stap in de goede richting is er een en vandaar dat ik u graag wil helpen bij het bedenken van een woning die geheel bij uw wensen aansluit. Ik richt mij daarbij altijd op de locatie waar de woning komt te staan. Het uitgangspunt van duurzame architectuur is namelijk dat zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de reeds aanwezige elementen. Dat betekent dat u op een plaats waar veel zonlicht is, een woning zou kunnen bouwen die optimaal gebruikmaakt van dit zonlicht. Hetzelfde geldt voor een plaats waar veel water is, ook dit kan ingezet worden om duurzamer te gaan wonen en ik zal daar ook zeker rekening mee houden in mijn ontwerp. Dat is de grote kracht van duurzame architectuur, u krijgt uiteindelijk een gebouw dat geheel samenvalt met zijn omgeving. Uiteraard hou ik bij de materiaalkeuze ook altijd rekening met het uitgangspunt van de duurzame architectuur. U zult merken dat er tegenwoordig heel veel interessante mogelijkheden zijn om uw woning klimaatneutraal te maken. Daar komt nog eens bij dat u voor deze materialen vaak minder geld kwijt bent dan aan de traditionele materialen. Op deze wijze bent u dus niet alleen goed bezig voor het milieu, u bent ook aardig voor uw eigen portemonnee.

Wat zijn de voordelen van duurzame architectuur?

Wanneer u kiest voor duurzame architectuur kiest u ervoor om uw woning zo te bouwen dat deze geen belasting vormt voor het milieu, of om in ieder geval de schade zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard ligt het ook aan uw budget hoe ver u in dit principe wilt gaan. Het is weliswaar zo dat duurzame architectuur niet per se duur hoeft te zijn, maar naarmate uw wensen toenemen, zal ook de prijs stijgen. Ik zal tijdens het ontwerpen van uw woning zo goed mogelijk rekening houden met uw wensen en mocht u tussentijds nieuwe wensen of mogelijkheden hebben of zien, dan kunt u deze altijd aan mij doorgeven. Samen met u kan ik vervolgens de materialen uit gaan kiezen en ook hier kunt u aangeven waar ik wel of niet op zou moeten letten. Dat is de grote kracht van duurzame architectuur, samen met u maak ik een woning waarin u zich goed zult voelen en ik hoop daarom ook dat u snel een keer op mijn site wilt komen kijken. Op LexBruns.nl kunt u zien wat ik allemaal reeds heb mogen realiseren en tevens kunt u zien wat ik allemaal voor u zou kunnen betekenen.

Ik werk altijd in nauw overleg met u

Ik hoop dat ik u een helder beeld heb kunnen schetsen van de mogelijkheden die ik u te bieden heb. Ik kan u daarom ook aanraden om:

  • Foto’s te zien van wat ik reeds heb mogen realiseren
  • Een overzicht te bekijken van de mogelijke materialen waar ik mee kan werken
  • Het aanvragen van een vrijblijvende offerte
  • Kijkt u ook eens op lexbruns.nl

Ik hoop u snel een keer te mogen spreken. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken.