Koop hier uw Cobi World of Tanks speelgoed

Bij toysenmore.nl mogen we met gepaste trots de diverse tanks van de Cobi World of Tanks lijn aanbieden tegen zachte prijzen. Cobi is het bekende speelgoedmerk, World of Tanks de bekende videogame van Wargaming dat al meer dan 7 jaar aan de weg timmert. Onlangs is versie 1.0 uitgebracht en is het in volledige HD te spelen. En dat terwijl het spel gratis te downloaden waarna u een account aan maakt en in uw tank kunt stappen. Er zijn diverse tanklijnen en natuurlijk vele landen met hun eigen tanks. Lukt het u om van tier 1 helemaal naar tier 10 te gaan? Daar staan heel wat adembenemende potjes tegenover zodat u met de gewoon ervaringspunten nieuwe tanks kunt vrijspelen. Met de zogenaamde credits kunt u dan uitrusting kopen net als die nieuwe tanks. Kijkt uw zoontje regelmatig mee en is hij ook helemaal wild geworden van de vele tanks? Dan hebben we goed nieuws voor hem want u kunt hier online een keur aan Cobi World of Tanks voertuigen kopen. Uiteraard is het Cobi World of Tanks speelgoed met zorg uitgezocht en daarom vindt u er de welbekende modellen zoals de Duitse Tiger 1. Het blijft natuurlijk kinderspeelgoed maar we kunnen het ons ook goed voorstellen dat u als verwoed verzamelaar zelf wilt investeren in deze leuke modellen. Dan hebt u naast het digitale spel ook iets tastbaars in handen waar u eventueel samen met uw kind mee kunt spelen.

De Cobi World of Tanks tankjes zijn ideale presentjes

We moeten er wel direct bij zeggen dat de Cobi World of Tanks niet voor de allerkleinsten is weggelegd maar voor de kinderen die wellicht zelf ook regelmatig achter hun pc of laptop het spel spelen. Want de Tiger 1 bestaat bijvoorbeeld uit maar liefst 555 onderdelen die dankzij de plattegrond in elkaar gezet kunnen worden totdat de tank ontstaat die zo werd gevreesd in de Tweede Wereldoorlog. U krijgt er ook een poppetje bij die u uiteindelijk in de koepel kunt plaatsen. En u ontvangt een licentiecode waarmee u een premium tank in het spel kunt kopen. Andere Cobi World of Tanks zijn:

  • De Britse Comet, Churchill 1 en Cromwell,
  • En Duitse gevaartes zoals de Mauerbrecher en de Maus,
  • Ook tanks van de Amerikaanse en zelfs de Zweedse lijn zijn als model uitgebracht door Cobi World of Tanks waaronder de kleine Chaffee M24.

Het bestellen van deze Cobi World of Tanks is uitermate eenvoudig. U hoeft niet eens een account aan te maken bij Toys en More hoewel we dat wel aanraden omdat u hier vast en zeker nog eens terug zult komen. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in en betaal direct met een online betaalservice. Als u voor 14.00 uur besteld hebt dan wordt het de volgende werkdag al door PostNL bezorgd. En als het bedrag boven de 40 euro uitkomt dan brengen we geen verdere verzendkosten in rekening.

Probeer het spel ook eens uit

Het spel is geheel gratis te spelen dus downloadt het gerust een keertje en verbaas u over het feit dat u dit spel kunt spelen in zulke mooie graphics. Hier zult u uren zo niet dagen erg veel plezier mee beleven. Ontwikkel een eigen stijl. Blijft u liever op de achtergrond? Probeer dan de artillerieklasse eens uit of leer scherpschieten met de antitankvoertuigen. Liever tegen andere spelers in het heetst van de strijd vechten? Dan kiest u voor een medium of zware tank. En als u liever spot voor uw teamgenoten en houdt van snelheid dan zijn de light tanks de beste keuze.

Lees meer…