Schitterende trouwjurken voor bruiloft op het strand bij Valkengoed Wedding Fashion

Het moeilijkste aan mijn bruiloft vond ik de zoektocht naar trouwjurken. Ik ben ongeveer 10 bruidswinkels binnen geweest en heb denk ik wel 50 verschillende trouwjurken aan gehad. Het was allemaal niet perfect. De ene jurk was te opvallend en de andere jurk was te saai. Ik had natuurlijk ook precies in mijn hoofd wat ik wilde en de trouwjurken die ik tegenkwam voldeden niet aan het ideale plaatje. Onze bruiloft zou bij een strandtent plaatsvinden. Ik heb jaren aan zee gewoond en ik wilde altijd al met mijn blote voeten in het zand trouwen. Mijn trouwjurk moest daarom een romantische, witte en zwierige jurk zijn. Ik was op zoek naar trouwjurken waarvan de stof niet te stijf was, de jurk moest soepel vallen. Ik had mijn droomjurk eigenlijk al opgegeven. Totdat ik na een tijdje surfen op het internet de website tegenkwam van Valkengoed Wedding Fashion. Op de website zag ik meerdere trouwjurken die me heel erg aanspraken. Op de foto zagen ze er perfect uit. Maar ik wist dat het in werkelijkheid anders kon zijn. Misschien voelde de stof toch niet zo fijn of zou de jurk net niet mooi vallen. Ik besloot om snel een afspraak in de winkel in Amersfoort te maken en trommelde mijn zussen op om mee te gaan. Mocht ik nu wel de trouwjurk van mijn dromen vinden, dan wilde ik wel dat iemand mij kon bevestigen dat de jurk ook echt mooi bij mij stond. Twee weken later zaten we gezellig in de auto richting Valkengoed Wedding Fashion.

Gewenste trouwjurken op voorraad

Mijn grootste angst was dat de trouwjurken die ik online had gezien in de winkel niet meer op voorraad zouden zijn. Maar gelukkig was mijn angst voor niets en kon ik de trouwjurken passen die ik via de website uitgekozen had:

  • De Rembo Styling Epure;
  • De Rembo Styling Grace;
  • De Rembo Styling Sarah.

In de winkel lieten ze mij ook de Rembo Styling Evidence trouwjurk zien. De stijl van deze jurk kwam overeen met de trouwjurken die ik zo mooi vond. Ik was meteen verkocht en was ontzettend blij dat de verkoopster mij deze jurk liet zien, anders was ik deze misschien wel misgelopen. Nadat ik alle jurken had gepast, waren we het er allemaal over eens dat de Rembo Styling Evidence trouwjurk de mooiste was. Ik twijfelde zelf nog over de Rembo Styling Epure. Deze had veel van de andere jurk weg en qua prijs maakte het niet zoveel uit. Uiteindelijk gaf de mening van mijn zussen en de verkoopster de doorslag. Mijn zussen dachten dat mijn man deze jurk het mooiste zou vinden en dat was ook wat waard. Het was een zwierige vintage jurk met een schitterende rug. Ik zou zelf mooie sandaaltjes aanschaffen die ik tijdens de ceremonie en het feest kon dragen. Voor het diner en de openingsdans wilde ik wel mooie hakken. De verkoopster liet mij de vintage Elsa Polly bruidsschoenen passen. Deze waren heel mooi bij de jurk en zaten zeer comfortabel. Ik was dus helemaal klaar voor de grote dag.

Fijne service

Ik ben ontzettend te spreken over de service van Valkengoed Wedding Fashion. De verkoopster had meteen door wat ik wilde en door haar heb ik de jurk gevonden die ik helemaal fantastisch vond. Ik moest de jurk nog iets in laten maken en ook dat werd helemaal perfect door de verkoopster geregeld. Ik heb de pasmiddag zelf mede dankzij haar als geweldig ervaren. Wat mij betreft krijgt de winkel een 10.