Ontdek de omgeving van hoedspruit

Hoedspruit is een plaats in het noorden van Zuid-Afrika, vlakbij het prachtige National Kruger Park en gelegen aan de voet van de Drakensbergen. Het is dan ook niet gek dat veel toeristen hier komen om de adembenemende natuur te ontdekken. Omdat het zo een uitgestrekte omgeving is en het vrij ver van grote steden ligt, is de omgeving van hoedspruit echter heerlijk rustig. De ideale plek voor een ontspannen safarivakantie in Zuid-Afrika. Maak jouw vakantie extra comfortabel met Limpopo Luxury, een vakantieverblijf vernoemd naar de streek waar hoedspruit ligt, oftewel Limpopo. Limpopo Luxury biedt reizigers luxe vakantiehuizen aan vlakbij hoedspruit. Vanuit een prachtig vakantiehuis kun je daardoor de adembenemende omgeving ontdekken. Ook hoedspruit ligt op een kleine afstand van de vakantiehuizen, waardoor je gemakkelijk winkeltjes kunt bezoeken. Ook supermarkten en restaurants zijn in het dorp te vinden. Tijdens deze vakantie kun je dus zowel genieten van prachtige natuur, als het leuke dorp hoedspruit ontdekken. Verder kun je heerlijk vertoeven in de luxe vakantiewoning van Limpopo Luxury. In Zuid-Afrika valt veel te beleven en ook daarom is het fijn dat je aan het einde van de dag je kunt terugtrekken in een comfortabele en veilige woning.

Luxe vakantiehuis bij hoedspruit

Een luxe vakantievilla maakt jouw safari in Zuid-Afrika extra onvergetelijk. Dichtbij hoedspruit zal je in een zeer comfortabel huis verblijven. Iedere Lodge heeft meerdere slaapkamers en badkamers en in de tuin zelfs een zwembad. Verder kun je in de woning gebruikmaken van de volgende voorzieningen:

  • Keuken met wasmachine, grote koelkast en oven
  • Wasmachine en droger
  • Woonkamer met 47 inch tv, Bluetooth Hifi set en Wifi

Zoals je ziet zal het je in een lodge van Limpopo Luxury aan niets ontbreken. Het vormt de ideale thuisbasis voor jouw avontuur in Zuid-Afrika. Met hoedspruit als dichtstbijzijnde dorp heb je ook genoeg winkels en restaurants in de buurt. Er zijn twee lodges om uit te kiezen. De Mahlangeni Safari Lodge en de Bushman’s Safari Lodge. De eerste optie ligt binnen een privé wildreservaat van maar liefst 1000 hectare. Je beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers, kunt heerlijk zitten in een grote overdekte patio en kunt het huis lekker koel houden met airconditioning. Dankzij de Wifi in de woning kun je ook altijd gemakkelijk in contact blijven met het thuisfront en foto’s van jouw prachtige avontuur delen. De tweede lodge heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder beschik je over vrijwel allemaal dezelfde voorzieningen, behalve dat je bij de tweede optie zelfs een 50 inch tv hebt. Of je de tv veel zult gebruiken in een geweldige omgeving als deze betwijfelen we echter.

Onvergetelijke vakantie in Zuid-Afrika

Met Limpopo Luxury ga je een onvergetelijke vakantie in Zuid-Afrika tegemoet. Bovendien ben je van alle gemakken voorzien in een zeer comfortabele verblijfsplaats. Verder kun je altijd hoedspruit bezoeken voor een restaurant, winkel of supermarkt. Je hoeft daardoor nooit ver te reizen als je iets nodig hebt. Hoedspruit is een erg gezellig dorpje waar je de lokale cultuur kunt proeven. Vanuit het vakantiehuis kun je bovendien veel wild spotten. Omdat je in een reservaat zit, zal je veel bijzondere dieren kunnen zien lopen. Uiteraard bevinden de grote 5 zich niet op het terrein. Vanuit de slaapkamer, woonkamer en aan het zwembad zal je regelmatig wilde dieren kunnen spotten. Onder meer giraffen, zebra’s en impala’s zijn in het reservaat te vinden. Ook vogelliefhebbers zullen zeker aan hun trekken kunnen komen. Omdat er geen gevaarlijke dieren op het terrein lopen, zal je ook zelf veilig erop uit kunnen trekken. Kijk op de website welk vakantiehuis het best bij jou past en ga op avontuur in Zuid-Afrika.