We bieden diverse WordPress hosting pakketten aan

Hebt u met onze eigen website designer een eigen site gemaakt? Want dat programma kunt u geheel vrijblijvend gebruiken. Ook kunt u een site door ons laten maken maar daar zijn vanzelfsprekend kosten aan verbonden. Kijkt u maar eens op terdis-webhosting.nl want daar ziet u een overzicht van de diensten die we u aanbieden. U zult zien dat we WordPress hosting aanbieden. Dit is immers een veelgebruikt type software om sites mee te bouwen. Ook nadien is het een eitje om de site te upgraden, ombouwen, updaten of simpelweg te bewerken. Dat maakt het ook bij de mensen zonder IT-achtergrond een veelgeliefd programma om mee te werken. Maar een site maken of uitbesteden is niet genoeg om daadwerkelijk live te gaan. De site moet immers gehost worden. Dat betekent dat de site op een server komt te staan zoals een moderne virtuele server die goed beschermd en beveiligd kan worden tegen hackers en virussen. Ook moet u een of meerdere domeinnamen vastleggen, dit hangt nauw samen met de hoeveelheid extensies die u wenst. Wij bieden u aldus WordPress hosting aan in diverse pakketten. Elk met hun eigen voordelen. In deze tekst leggen we ze graag even naast elkaar zodat u nadien een weloverwogen keuze kunt maken. Zoekt u trouwens naast WordPress hosting ook een bedrijf voor het design van de site en voor de internetmarketing zoals het schrijven van SEO teksten en blogs? Ook dan kunt u natuurlijk bij ons aankloppen want wij kunnen dat allemaal.

Dankzij degelijke WordPress hosting een stabiele verbinding

We hebben de WordPress hosting bundels genoemd naar de edelmetalen zilver, goud en platina.

  • De zilveren WordPress hosting pakket is het meest gekozen en tegelijkertijd de meest goedkope oplossing. Het bevat alles wat u nodig zou kunnen hebben qua WordPress hosting, zeker voor een beginner, een kleine onderneming en ook een bedrijf dat met een webwinkel wil gaan werken. Zo krijgt u van ons 15 e-mailadressen, 10 GB aan opslagruimte en onbeperkt dataverkeer.
  • De gouden WordPress hosting variant is natuurlijk een stuk uitgebreider. Meer e-mailmogelijkheden en meer opslag,
  • De platina variant is een slimme keuze voor grote ondernemingen waar het internet een uitzonderlijk belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering uitmaakt. Met maar liefst 50 GB aan opslag is er altijd ruimte vrij en wij zorgen er met onze WordPress hosting natuurlijk altijd voor dat alle elementen van uw website snel geladen kunnen worden.

Het prettige aan onze WordPress hosting is misschien nog wel het feit dat we u letterlijk 14 dagen proeftijd geven. Bevalt er iets niet? Dan krijgt u van ons direct uw geld terug en zijn we even goede vrienden. Maar we kunnen u wel verklappen dat dit vrijwel nooit voorkomt. We leveren dan ook een puike dienst aan qua hosting en staan tevens voor u klaar als u een site dat tot stand is gekomen op basis van andere software wilt laten hosten.

U kunt uw eigen website maken maar u mag het ook aan ons uitbesteden

Waar wacht u nog op? De tijd is aangebroken om digitaal te gaan. Claim uw bedachte domeinnaam, koop het over van een bestaande site die al tijden uit de lucht is of verhuis het naar Terdis. Speel eventueel met de domeinnaam en extensie voor een leuk effect en overweeg om zowel de .nl extensie als de .com extensie vast te leggen. Handig als u ooit nog de grens over wilt naar het buitenland. Hebt u ten slotte nog enkele vragen? Klim dan in de pen en schrijf ons een mail of spreek onze medewerkers via de ingebouwde chatfunctie even aan.