Longhorn schedels

Buffel schedels zijn een uniek product, met een unieke sfeer. Bij Buffalo Schedels vindt u verschillende authentieke buffel schedels, longhorn schedels en gegraveerde schedels. Met deze schedels haalt u echt een uniek stukje historie in huis, die een mooie sfeer met zich meebrengen. Uiteraard zijn al onze schedels authentiek en voorzien van de juiste certificaten, zodat u zeker weet dat u een verantwoordelijk product koopt. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van een echt en natuurlijk product, en dat kan alleen maar met een authentieke buffel schedel. Wij specialiseren ons niet alleen in buffel schedels, maar ook in longhorn schedels en gegraveerde schedels, zodat u altijd dat product kunt vinden dat bij uw voorkeur past. Iedere schedel is weer anders, dus u heeft altijd een unieke schedel in huis. Een prachtige aanwinst voor uw interieur dus, of u kiest voor een van onze buffel, longhorn of gegraveerde schedels.

De juiste longhorn schedels

Buffel en longhorn schedels zijn er in veel verschillende maten en soorten. Omdat iedere schedel een natuurlijk product is, is iedere schedel ook weer net iets anders. Bij Buffalo Schedels heeft u de keuze uit klein, middelgroot, groot en ├ęcht heel groot. Buffel schedels zijn vaak iets compacter met middelgrote tot grote hoorns, terwijl longhorn schedels echt groot kunnen zijn. Longhorn schedels hebben daarnaast de karakteristieke lange hoorns, die de schedel een heel brede uitstraling geven. De schedels zijn gebleekt en ongebleekt verkrijgbaar, waarbij een gebleekte schedel het typische witte uiterlijk heeft. Een ongebleekte schedel ziet er iets rustiger uit en is een goede optie als u de schedel niet als middelpunt van uw interieur wilt gebruiken. Buffel en longhorn schedels werken goed in combinatie met bonte kleuren, zoals diepe tinten van geel, bruin, grijs of zwart. Ook combineren onze schedels goed met nog meer eerlijke landelijke en eerlijke producten. En als u de schedel buiten wilt ophangen dan raden wij u aan deze te combineren met houttinten en kleuren. Ideaal voor een robuust buitenleven. En uiteraard worden al onze buffel en longhorn schedels geleverd met een handig ophangsysteem, zodat u de schedel direct op kunt hangen. U komt dus niet voor verassingen te staan als u de schedel binnenkrijgt, maar u kunt er gelijk van genieten.

Gemakkelijk bij u thuisbezorgd

Wij krijgen vaak de vraag waar onze schedels vandaan komen en hoe het komt dat we ze zo goedkoop aan kunnen bieden. De meeste schedels komen uit Thailand, Tibet of Amerika en de dieren werden daar gebruik voor consumptie. De schedel is dan een restproduct, waar wij dankbaar gebruik van maken. Buffel of longhorn schedels hebben daarom een lage prijs. En omdat al onze schedels zijn voorzien van een certificaat kunt u ook altijd zien waar de schedel vandaan komt. U kiest via onze website heel gemakkelijk een schedel uit. Al onze schedels zijn duidelijk gefotografeerd, zodat u kunt zien hoe de schedels eruitzien. Iedere schedel is weer anders en u op deze manier komt u niet voor verassingen te staan. Verzenden kan bij de buffel schedels gewoon via PostNL, waarbij wij uiteraard uw schedel goed inpakken, zodat de schedel veilig bij u aankomt. Longhorn schedels bezorgen wij zelf bij u thuis met onze eigen koerier, omdat deze te groot en fragiel zijn om te laten bezorgen met PostNL. Wat voor schedel u dus zoekt, bij Buffalo Schedels kunt u altijd terecht. Wij hebben schedels in verschillende maten en stijlen, zodat u altijd het product vindt dat past bij uw stijl. Of u nu meerdere schedels wilt combineren of gewoon een prachtige grote schedel als middelpunt van uw interieur wilt, bij Buffalo Schedels is alles mogelijk.