Ook een doorzichtig tafelzeil kunnen we voorzien van een patroon

Een doorzichtig tafelzeil kunt u ook wel een tafelbeschermer noemen. Op de website Tafelzeil Online kunt u een doorzichtig tafelzeil kopen zoals u die wenst. We hebben het niet alleen over de vorm en afmeting maar ook over de opdruk. Want ondanks het feit dat u door een doorzichtig tafelzeil heen kunt kijken, kunnen we er wel mooie figuurtjes in aanbrengen. Denk aan een barokstijl, bloemetjes of abstracte stijl. Zo is er voor ieder wat wils want we hebben op dit moment de keuze uit maar liefst 28 verschillende dessins. En we hebben het nu enkel over het doorzichtig tafelzeil. We verkopen tevens tafelzeilen en gecoat linnen in letterlijk honderden verschillende dessins zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan ook eens tussen deze categorieën. Een doorzichtig tafelzeil koopt u als u een mooie tafel hebt waar u trots op bent. Wellicht hebt u onlangs geïnvesteerd in nieuwe eetkamermeubelen. Een zware beukenhouten tafel die netjes is afgelakt. Maar het kan ook een tafel uit de familie zijn. Een erfstuk waar u erg trots op bent en die al decennialang wordt doorgegeven. Dankzij het doorzichtig tafelzeil kunt u deze tafel toch gewoon zien terwijl u er aan eet, terwijl uw kinderen er aan spelen of handwerk verricht. Want wat u te allen tijde wilt voorkomen zijn beschadigingen. En die kunnen op de vreemdste manieren ontstaan. U kunt een bord eten uit uw handen laten vallen, uw kinderen kunnen met hun schaar in de tafel gaan slaan maar het kan ook tijdens een verplaatsing van de tafel gebeuren. Dankzij het doorzichtig tafelzeil kunt u niet alleen de tafel zien maar tevens beschermen tegen dergelijke butsen. Het plastic zal de meeste klappen namelijk opvangen.

Dankzij een doorzichtig tafelzeil is uw tafel optimaal beschermd

Weet u al welk doorzichtig tafelzeil u wilt hebben? Of verkleint u liever uw zoekgebied door een aantal categorieën aan te vinken? Uiteindelijk hebt u ongetwijfeld een keuze kunnen maken. Dan kunt u het volgende doen:

  • U kunt de maten aan ons doorgeven. We snijden het direct van de rol in de juiste afmetingen. Dat geldt voor vierkante en rechthoekige zeilen maar ook voor ronde tafelzeilen.
  • Maar u kunt ook even wachten en een staaltje opvragen. Die sturen we geheel kosteloos naar u toe zodat u kunt bepalen of het design net zo mooi is als op de foto’s en of de textuur u bevalt.
  • En natuurlijk kunt u direct de bestelling afronden door in te loggen op uw account of een profiel aan te maken. Dit is overigens niet noodzakelijk als u liever een eenmalige bestelling plaatst. Vul in dat geval uw gegevens in en betaal met behulp van een digitale betaalservice.

We leveren het doorzichtig tafelzeil in principe binnen enkele werkdagen. Vrijwel alle afgebeelde producten hebben we standaard op voorraad zodat we na ontvangst van betaling direct voor u kunnen gaan werken. Wist u trouwens dat we alle producten gratis verzenden in zowel Nederland als in België? U bent bij ons nooit een dief van de portemonnee.

U kunt het zeil snel uitkloppen en afnemen

Een groot voordeel van een doorzichtig tafelzeil is niet alleen dat het uw tafel beschermd of dat u uw mooie houten tafel kunt blijven zien, maar ook dat het zo eenvoudig schoon te houden is. Met een doekje en wat schoonmaakmiddel krijgt u zelfs verf eenvoudig van het zeil af. Ook buiten kunt u dat zeil vast en zeker goed gebruiken. Na gebruik even uitkloppen en het is weer zo goed als nieuw.